vagantos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
- Ταξίδι-Όνειρο
- στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ki εγώ δικαιούμαι να δω τους Παπούα, αφου εχω δει και τους Γιάγουα-ς ( στον Αμαζόνιο)
Τα 5 χιλιαρικα ηταν μονο για νησι του Πασχα η περιελαμβανε και αλλα και τι ηταν αυτα?Μόλις επέστρεψα από ένα φανταστικό ταξίδι στο Νησί του Πάσχα. Πήγα με γραφείο, όλα πολύ οργανωμένα και άψογα. Παιδιά, το νησί αυτό είναι όλα τα λεφτά. Μυστήριο, ατμόσφαιρα μέναμε σε ένα ξενοδοχείο πάνω στην ακτή, κάναμε υπέροχες ξεναγήσεις, περπατήσαμε, φάγαμε θαλασσινά και γυρίσαμε όλα τα γιγαντιαία είδωλα που κυριαρχούν στο τοπίο. Εμένα μου κόστισε γύρω στα 5 χιλιάρικα, έκανα μεγάλες οικονομίες για να τα μαζέψω, αλλά άξιζε τον κόπο.
Αυτά ειναι!!!και είδαμε γαλαξίες και πλανήτες που δεν θα βλέπαμε ποτέ στη ζωή μας.
Ακριβως ετσι ειμαι και γω και το μονο που με εμποδιζει να μην κανω πολλα τετοια ταξιδια ειναι το οικονομικο.Αυριο φευγω για μεξικο με γραφειο.Θα σας εχω ιστορια το Σεπτεμβρη.Εσυ με ποιο γραφειο πηγες?Δεν νομίζω σε τέτοια ταξίδια, που και ακριβά είναι και κουραστικά, να πηγαίνουν άσχετοι που θέλουν μόνο ψώνια και γλέντια. όταν πήγαμε στα γκέιζερ, ξεκινήσαμε νύχτα με θερμοκρασία -3 βαθμούς, ψωφόκρυο και 2 ώρες σε κατσικόδορμο που χτυπούσαμε το κεφάλι μας στην οροφή του αυτοκινήτου, αλλά κανένας δεν γκρίνιαξε.