meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Ναι!! Το πηρα και τοχω ετοιμο για διαβασμα στα τρενα της Ινδιας!!!
Καλωσόρισες! Με air arabia τελικά?Μολις γυρισα απο Ινδια-Νεπαλ, προτεινω Βαρανασι να καθησετε 2 μερες μονο ειναι αρκετα (η ζεστη σε συνδυασμο με την βρωμια δεν υποφερεται!αλλα νομιζω και αρκουν για να δεις οτι αξιζει). το Νεπαλ ειναι πραγματικα ομορφο και κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερο απο την Ινδια εγω εμεινα μονο 3 μερες αλλα ευχαριστως θα εμενα και λιγες μερες ακομα!
Η πτηση στα Ιμαλαια δεν ειναι τοσο εντυπωσιακη οσο ισως ακουγεται.αυτη την περιοδο κιολας τα αεροπλανα δεν πλησιαζουν και πολυ κοντα λογω του καιρου (οπως μου ειπανε τουλαχιστον) γιατι πλησιαζουν οι μουσωνες!
Δες και το βρώμικο κατάλυμμα σαν εμπειρία...Καλως σας βρηκα!
Ναι,τελικα με air arabia, η οποια τελικα δεν ηταν κι ασχημη αν εξαιρεσεις το θεμα του φαγητου (μονο νερακι δινανε ζεστο) αλλα δεν με ενδιαφερει ετσι κι αλλιως πολυ γιατι σχεδον ποτε δεν τρωω το φαγητο στα αεροπλανα!
Λοιπον, αρχικα πηγα Κασμιρ, το οποιο ηταν πραγματικα πολυ ωραιο σαν φυσικη ομορφια και οι ανθρωποι πολυ ευγενικοι και καλοι (διαφορετικοι απο τους υπολοιπους Ινδους) ομως τα houseboat στα οποια μειναμε ηταν αθλια! Δεν απαιτω το ξενοδοχειο που θα μεινω να ειναι παλατι αλλα δεν νομιζω να ειναι υπερβολη να ειναι απλα καθαρο αντιθετα βρηκαμε σεντονια ασιδερωτα, μαξιλαρια βρωμικα και μπανιο αθλιο.Καθε καραβοσπιτο ειχε 3 δωματια οι τοιχοι των οποιων ηταν απο κοντρα πλακε ετσι ωστε τελικα να μιλαμε απο το 1 στο 3ο δωματιο αλλα και με το διπλανο καραβοσπιτο! Γενικα απο οτι καταλαβα δεν υπηρχε γνωση πανω στο θεμα εξυπηρετηση των τουριστων!
Επειτα επισκεφθηκα Δελχι,Τζαιπουρ, Βαρανασι και Αγκρα. Γενικα μου αρεσαν αλλα ηταν και ενα σοκ η ολη κατασταση που επικρατουσε απο βρωμια και θορυβο.
Το Νεπαλ ειναι μια χωρα που σιγουρα θελω να ξαναπαω! Μου αρεσε και λεω να το συνδυασω με Θιβετ και Μπουταν! Δυστυχως δεν ειχα αρκετες ημερες ωστε να επισκεφθω αλλα μερη εκτος απο Κατμαντου, Παταν και Μπακταπουρ. Διαφορετικο αρκετα απο την Ινδια. Οι πλατειες Durbar σε καθε πολυ ηταν υπεροχες!
Για περισσοτερες πληροφοριες ρωτηστε με οτι θελετε γιατι δεν ειμαι καθολου καλη στην αφηγηση!