mpampis1979
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΝΖΑΝΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
ο ελπιδοφορος χρυσοβεργης μαζι με την ομαδα του εχουν κανει πολλες φιλανθρωπικες δρασεις.απο αφρικη κ ασια μεχρι την τελευταια στην ελλαδα.περυσι το νοεμβρη ξεκινησε ενα ποδηλατικο μαραθωνιο με την ονομασια wheeling for help απο την κωνσταντινουπολη κ διεσχισαν ολη την ελλαδα με τα ποδηλατα τους καταληγοντας στο ηρακλειο κρητης.σε καθε πολη-σταση διοργανωναν εκδηλωσεις με σκοπο την συλλογη χρηματων για την αγορα αναπηρικων αμαξιδιων σε παιδια! κ περυσι ο στοχος επιτευχθει κ με το παραπανω.μπραβο κ σε εσας που θα ειστε μερος αυτης της προσπαθειας φετος!!!Καλησπέρα. Χθες κλείσαμε εισιτήρια για Νεπάλ και γιατί να μη το δηλώσω δημόσια...πλέω σε πελάγη ευτυχίας.
Την Τρίτη ανέβασε στο φβ η διευθύντρια του σχολείου της μικρής, τα εισιτήρια για Νεπάλ. Θα πάει λέει με μια εθελοντική ομάδα 35 ατόμων, αρχηγός της οποίας είναι κάποιος " Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης), σ ενα χωριό το Tacure, σε μια χώρα πληγμένη από το μεγάλο σεισμό του 2015, για να χτίσουν ένα σχολείο(πιο πολλές ινφο εδώ http://www.wheeling2help.com/my-quest-taksidia-allilodrasis/). Με τη μια το ταξιδιωτικό μου μικρόβιο άκουσα να μου λέει " Είναι δυνατόν να χάσεις τέτοια εκδρομή και με τέτοιο ευλογημένο σκοπό"; Η Γιώτα δεν ήθελε και πολύ για να πειστεί. Το θέμα ήταν η Αναστασία. Που θα πάς με το μωρό σε τέτοια μέρη. Τι θα τρώει. 10 βράδια στη φύση?μπλα μπλα μπλα....Από την άλλη αν και μόνο 3.5 χρονών πιστεύουμε ότι αυτά που θα κερδίσει από αυτή την εμπειρία ζωής, θα είναι πολύ περισσότερα απ αυτά που θα χάσει αν δε τη πέρναμε μαζί μας. Ναι θα την πάρουμε. Θα παίξει με Νεπαλάκια, θα δεί πως είναι τα παιδιά να ζουν σε πρωτόγονες συνθήκες και να είναι ευτυχισμένα, με τα λίγα να μη τους λείπει τίποτα και άλλα πολλά.
12 μέρες, 10 βράδια, σε σκηνή, χτίσιμο σχολείου, φύση....τι άλλο να ζητήσω?
Θα ήθελα πολύ κι αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα το τόπικ παρά τον μεγάλο μου πρόλογο, όποιος θέλει να τονίσει κάτι, παρακαλώ πολύ να μη διστάσει. Η οποιαδήποτε πληροφορία(βίζα-νερά-φαγητά) θα ήταν χρησιμότατη.