Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Εγω τα Ιμαλαια τα εχω χeσμeν@" (στην κυριολεξια).
Τι απο τα δύο καλέ μου άνθρωπε;;;;;...... Να πώ εγω;;;; ΙΜΑΛΑΪΑΙμαλαια θα σας ξαναδουμε, αυτό είναι απειλη και υποσχεση μαζι!
Μπιλάκο πειράζει οτι, τώρα που επέστρεψα, θέλω και εγώ Ιμαλάια;;;; .....
Έχω λυθεί απο τα γέλιαΣτο αεροπλανο ο Νικος αποκοιμηθηκε (όπως παντα) στα πρωτα 10 λεπτα. Αφου ξυπνησε, εφαγε και ειδε λιγη τηλεοραση, ξανακοιμηθηκε . Όταν φτασαμε στην Doha ειχαμε 8+ ωρες μεχρι την επομενη πτηση και η Qatar λογω φθηνου ναυλου δεν μας εδινε δωρεαν ξενοδοχειο ή εισοδο στο lounge της ή κουπονι φαγητου (ή εισοδο στην τουαλετα ). Την επομενη φορα, σιγα μην τους επιλεξω, ουτε στην first class δεν μας εβαλαν !
Εκει ειχαμε καποιες αποτυχημενες προσπαθειες να βρουμε χωρο για να ξαπλωσουμε την κορμαρα μας αλλα μετα απο 2 ωρες βρεθηκαν 3 ξαπλωστρες και προσπαθησαμε να κοιμηθουμε αναμεσα στην παιδικη χαρα και στο TV area. Θα ηθελα να ξερω ποιος ειχε την φαεινη ιδεα για την συνυπαρξη χωρου ξεκουρασης, παιδικης χαρας και τηλεορασης με ηχεια ! Για οποιον ανησυχει, ο Ν βεβαιως κοιμηθηκε χωρις ιδιαιτερη δυσκολια... 8 ωρες μετα ξαναμπηκαμε στο αεροπλανο και αφου εφαγε και κοιμηθηκε , ξυπνησε λιγα λεπτα πριν οι τροχοι ακουμπησουν το Ελληνικο εδαφος.
-“ Δεν εκλεισα ματι” ηταν οι πρωτες του λεξεις, ετσι στο λεωφορειο για το λιμανι του Πειραια, βρηκε την ευκαιρια να “ξεκουρασει λιγο τα ματια του” !
Σε ευχαριστώ που με κάνεις και γελώ!!!! Εύχομαι και σε πολλά άλλα όμορφα ταξίδια σαν και αυτό