• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεο μελος!!!

Slima

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Γεια σας!
Καλως σας βρηκα!Χαρηκα πολυ που βρηκα ενα σαιτ τοσο κατατοπιστικο απο αποψη συμμετοχης -βοηθειας-ενημερωσης σε ερωτησεις μελων !Ετοιμαζομαι για Ρωμη τον Ιουνιο και επεσα πανω σας αφου εψαχνα για μεταφορα απο Φιουμιτσινο για κεντρο Ρωμης.Ετσι ειδα τις ερωτησεις του Kabamarou (φοβερος ο Σαλονικιος).
Με βοηθησαν αρκετα οι απαντησεις.Τωρα μενει να δω το αποτελεσμα.
Εχει να πεσει πολυ γελιο καθοτι τωρα μαθαινω λιγα ιταλικα και η παρεα μου ουτε αγγλικα για δειγμα!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Slima καλώς όρισες στην παρέα μας.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες και απο εμας.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Slima καλώς ήρθες και από εμένα. :)

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Μην αγχώνεσαι.
Οι περισσότεροι Ιταλοί δεν μιλούν αγγλικά.
Εκεί που διαπρέπουν είναι στην νοηματική και πίστεψέ με,οι Έλληνες γνωρίζουμε αρκετά ιταλικά για να τους καταλαβαίνουμε.
Εύχομαι καλό περπάτημα και διασκέδαση

Takis83psa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Γεια σας!
Καλως σας βρηκα!Χαρηκα πολυ που βρηκα ενα σαιτ τοσο κατατοπιστικο απο αποψη συμμετοχης -βοηθειας-ενημερωσης σε ερωτησεις μελων !Ετοιμαζομαι για Ρωμη τον Ιουνιο και επεσα πανω σας αφου εψαχνα για μεταφορα απο Φιουμιτσινο για κεντρο Ρωμης.Ετσι ειδα τις ερωτησεις του Kabamarou (φοβερος ο Σαλονικιος).
Με βοηθησαν αρκετα οι απαντησεις.Τωρα μενει να δω το αποτελεσμα.
Εχει να πεσει πολυ γελιο καθοτι τωρα μαθαινω λιγα ιταλικα και η παρεα μου ουτε αγγλικα για δειγμα!
Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις γύρισα από Ρώμη και ήταν υπέροχα. Για τα μεταφορικά προτίμησα το express Fiumicino-Termini (κάνει 30-35 λεπτά περίπου, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις με κόστος 14 ευρώ). Ανάλογα με τις μέρες που θα μείνεις βγάλε κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Εγώ έβγαλα μια εβδομαδιαία με 24 ευρώ (αν δεν έβγαζα θα μου στοίχιζαν τα μεταφορικά που έκανα γύρω στα 50 οπότε συμφέρει). Δεν ισχύει όμως για μεταφορά από και προς το Fiumicino. Στο αεροδρόμιο δεν υπάρχουν πολλές πινακίδες στα αγγλικά αλλά δεν θα χαθείς! Μάθε ιταλικά (τουλάχιστον κάποιες φράσεις) θα σε βοηθήσουν πολύ, αφού ελάχιστοι Ιταλοί μιλούν αγγλικά! Τώρα για μουσεία, δεν έκανα κράτηση από πριν αλλά τα κατάφερα μια χαρά. Πρόσεξε μόνο να μπεις πρώτα στην Ρωμαϊκή αγορά και μετά στο Κολλοσαίο για να γλιτώσεις την ουρά! Είναι ενιαίο το εισιτήριο (12 ευρώ). Προτίμησε την είσοδο από την πίσω μεριά του Palatino (Via di San Gregorio) ή από την Via Sacra. Για τα μουσεία του Βατικανού πήγαινε αν δεν κάνεις κράτηση το μεσημεράκι, για την Galleria Borghese πρέπει να κάνεις κράτηση για να μπεις!
Αν θες άλλες πληροφορίες, ευχαρίστως να σε βοηθήσω!

Revi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία - Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Σας χαιρετώ και εγώ.
έγινα νέο μέλος πριν απο λίγο!! και εγώ όπως και το μέλος Slima έχω πέσει και εγώ πάνω στο σιτε κατα λάθος και μου άρεσε πολύ. Διάβασα διάφορες ενημερώσεις για ταξίδια και είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Πολύ κατατοπιστικά!!!!! Εχω πάει στη Ρώμη πριν απο πολλά χρόνια... καλύτερα να σε ενημερώσουν όσοι έχουν πάει εκεί πρόσφατα είναι πιο φρέσκα στη μνήμη του. αυτό που θυμάμε είναι οπωσδήποτε τα καταπληκτικά μνημεία που έχουν και το shopping! να προσέχεις πάντως γιατί γίνονται τρελές ληστείες με τα πορτοφόλια.

Revi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία - Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Ευχαριστώ πολύ.... να ρωτήσω κάτι... πώς μπορώ να βάλω το επόμενο ταξίδι μου ή το ονειρεμένο ταξίδι μου?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom