• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νεο μέλος

panaront

New Member
Επόμενο Ταξίδι
καζαξταν-κιργισταν
Ταξίδι-Όνειρο
αμαζονιος
Παιδιά κανένα ταξίδι θα κάνουμε τι θα γίνει;;;

panaront

New Member
Επόμενο Ταξίδι
καζαξταν-κιργισταν
Ταξίδι-Όνειρο
αμαζονιος
εγω πεταω σε 2 μερες δε ξερω για εσας παω μια μερα Ρωμη και μετα Μαροκο και ερημο να κοιμηθω με βερβερους..Οχι αλλο ευρωπη παιδια φτανει την γυρισαμε σχεδον ολη μετα τις 5 πρωτες χωρες οι αλλες μοιάζουν ολες ιδιες

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
μετα τις 5 πρωτες χωρες οι αλλες μοιάζουν ολες ιδιες
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα....Η Ευρώπη έχει πάρα πολλά να δώσει στους ταξιδιώτες της!!!
Καλό ταξίδι να έχεις και να περάσεις πολύ όμορφα :)

panaront

New Member
Επόμενο Ταξίδι
καζαξταν-κιργισταν
Ταξίδι-Όνειρο
αμαζονιος
να σε καλα σε ευχαριστω....

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Καλως ήρθες! Εγώ συμφωνώ πάντως...
Έχει πράγματα να δεις η Ευρώπη αλλα από κάποιο σημείο και μετά, παύει να σε ενθουσιάζει. Επιπλέον, είναι εύκολα ταξίδια, κοντινά και με φθηνά αεροπορικά που μπορείς να τα κάνεις οποιαδήποτε στιγμή! Μεγαλώνοντας και μετα τον ερχομό ενός παιδιού, τα πραγματα δυσκολεύουν για υπερατλαντικά, ασιατικά κ.τ.λ... Δεν υπάρχουν ούτε τα χρήματα, ούτε ο χρόνος που απαιτούν τα ταξίδια αυτά (για κάποιους τουλάχιστον).
Εγώ πάντως έχω μετανιώσει που άργησα να ξεκολλήσω από την Ευρώπη...

panaront

New Member
Επόμενο Ταξίδι
καζαξταν-κιργισταν
Ταξίδι-Όνειρο
αμαζονιος
Γενικά αποψη μου είναι οτι πρέπει να ξεφευγουμε απο την ασφάλεια των πόλεων ακομα και ευρωπη να πας πρεπει να βγαινεις εξω απο τις πόλεις να πηγαινεις στα χωρια της στην φυση της εκει ισως δεις την διαφορετικοτητα απο χωρα σ χωρα..Η κεντικη ευρωπη παντως το πιστευω μετα απο καποιο σημειο δεν εχει να σου δωσει κατι αλλο..αν γουσταρεις περιπετεια τραβα βορεια σκανδιναβία εκει μαλιστα...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οχι αλλο ευρωπη παιδια φτανει την γυρισαμε σχεδον ολη μετα τις 5 πρωτες χωρες οι αλλες μοιάζουν ολες ιδιες
Κι αυτό το λέει κάποιος που πηγαίνει στον αραβικό κόσμο. Που μετά την πρώτη μόλις χώρα, όλες οι άλλες μοίάζουν ίδιες.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κι αυτό το λέει κάποιος που πηγαίνει στον αραβικό κόσμο. Που μετά την πρώτη μόλις χώρα, όλες οι άλλες μοίάζουν ίδιες.
Υπερβολές! Υεμένη πήγες; ;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υπερβολές! Υεμένη πήγες; ;)
Όχι. Αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό που θα έχει απομείνει όταν (αν) μπορέσω να πάω, θα μοιάζει περισσότερο με π.χ. το Κατάρ απ' ότι μοιάζει η Πορτογαλία με την Ισλανδία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom