• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νεο Μελος

kostantis_13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδια
Καλησπερα Νεο μέλος..Η τρελα μου για τα ταξιδια απιστευτη..μεχρι στιγμης ,δυστυχως, εχω περιοριστει μονο στους εγχωριους προορισμους αλλα ψαχνωντας πληροφορίες για αποδραση στο εξωτερικο βρηκα το site που πιστευω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει..πρωτος προορισμος για το εξωτερικο αναμενεται ενας εκ των ισπανια-σουηδια..

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Καλώς ήρθες Κωνσταντή και καλή αρχή στα ταξίδια σου! Και οι 2 χώρες που έχεις επιλέξει είναι μοναδικά όμορφες αν και πολύ διαφορετικές!:)

kostantis_13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδια
Ευχαριστω θα ηθελα να σου κανω καποιες ερωτησεις για σουηδια!! Οσο για το διαφορετικεσ χωρες--> αυτη ειναι και η μαγεια των ταξιδιων..να βλεπεις ποσο διαφορετικά μπορει να εχει δημιουργηθει ενα μερος σε σχεση με καποιο αλλο..

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τα ταξίδια! Έχω γράψει μια ιστοριούλα για τη Σουηδία. Θα βρεις εκεί αρκετές πληροφορίες! Για ό,τι άλλη απορία έχεις ρώτησέ με καλύτερα εκεί. Ελπίζω να φανώ χρήσιμη! http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%E5%F5%F1%FE%F0%E7/11851-%E4%E5%EA%E1%DE%EC%E5%F1%EF-%F3%F4%E7-%F6%E8%E9%ED%EF%F0%F9%F1%E9%ED%DE-%F3%EF%F5%E7%E4%DF%E1.html

kostantis_13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδια
Το εχω διαβασει τουλαχιστον τρεις φορες-εχω δει στο χαρτη που βρισκονται οι πολεις που αναφερεις και το αρθρο σου ειναι εκπληκτικο.. γιατι να μην αναγνωριζονται τα πανεπιστήμια της σουηδιας στην Ελλαδα..(grrr...) τωρα θα σου εδινα εγω οδηγιες..:p

kostantis_13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδια
Στο ψάξιμο για κάποιο μεταπτυχιακο στη σουηδια διαπίστωσα οτι στην Ελλαδα δεν αναγνωρίζονται..μετα δηλαδη ξανα εξετάσεις Δοαταπ-Δικατσα..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες!
Τωρα θα σε γελασω με την ερωτηση σου.Δουλευα ΔΙΚΑΤΣΑ απο 2004-2006 Βιολογια και ολα τα μεταπτυχιακα Μηχανικων.Δεν θυμαμαι πια ,αλλα δεν νομιζω να ειχαν προβλημα τα σουηδικα ιδρυματα.Πρεπει να ειχα δουλεψει και πτυχια σουηδικα.
Μηπως το συγκεκριμενο τμημα που σε ενδιαφερει δεν ηταν αναγνωρισμενο (γιατι δεν ειχε φερει πτυχιο απ αυτο καποιος προηγουμενος ενδιαφερομενος),οποτε επρεπε να το αναγνωρισει πρωτα επιτροπη καθηγητων ,ωστε να αναγνωριζεται στη συνεχεια κ το πτυχιο που απενεμηθει απο το συγκεκριμενο τμημα.

kostantis_13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδια
Σ ευχαριστω για τη καθοδηγηση απλα οταν ηταν να επιλέξω μπηκα στο site και ειδα ποια πανεπιστημια αναγνωριζονται στην ελλαδα και δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα ακριβως..τωρα οτι και να ειναι κανω το μεταπτυχιακο στο unipi..αλλα στο μυαλο μου δεν εχει φυγει η Σουηδια..

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες Κωνσταντη . Ωρα για Σουηδια?

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Καλώς ήρθες κι από μένα!
Ο πρώτος προορισμός πρέπει να είναι το Λονδίνο. Αντικειμενικά μιλώντας πάντα. (Μουαχαχα)

kostantis_13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
Σουηδια
Σ ευχαριστω ΑΝΝΑ-πΑΝΟ ΚΑΙ SPROM..
ΥΓ1:->Αννα-Πανο Πιστευω πως ειναι η ωρα για τη Σουηδια..απλα πρεπει να κανω τη καταλληλη προετοιμασια (οικονομικη και σχεδιαστικη..)
ΥΓ2:->SPROM Δεν ξερω γιατι αλλα μου εχουν κολλησει αυτα τα μερη μετα ισως παρει σειρα το λονδινο..αντικειμενικα παντα και εγω..:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom