orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Τα αφηνω ολα στο κοριτσι τοτε ..Τι σε νοιάζει για τις 23, ρε? Αφού είπε θα το οργανώσει το κορίτσι. Άμα τελειώσει, θα κάνει ανακοινώσεις.
Δημοκρατικα το αναλαμβανω εγω,nessun problema . Κριμα δεν ειναι τα μαθω και να φυγω ?? δεν γινεται να κατσω λιγο ακομα ??Για τις 17, δημοκρατικά αποφασίζουμε να το αναλάβεις εσύ. Άντε, να σε βοηθήσει κι ο SPROM. Και δε δεχόμαστε αντιρρήσεις. Ευκαιρία να μάθεις και κάτι πριν φύγεις...
Baba συμφωνω με SPROM . Τελος οι μυστικοπαθειες ειπες θα μεριμνησεις για τους εξωθεν προσκεκλημενους ..Τον σπρομ να τον αφήσετε ήσυχο. Επαναστατεί, δεν έχει χρόνο για συναντήσεις ταξιδιωτικών fora!
Εσύ θα ρθεις και στις δύο;
Επιπλέον, τι είναι αυτά τα σφίγγα-like ''σε αντίστοιχη συνάντηση'' και ''αφού θα βρεθώ στη μυστική συνάντηση τάδε'', κύριε βαβαδουμα;
Προτείνω στην επιτροπή αγώνα του Τραβελστοριζ να πατάξει το ελιτίστικο στοιχείο της μπουρζουαζίας με το προσωνύμιο ''βαβαδουμα''. Ήρωεεεεςςς, άπαρτα βουνάαα
Σε αφηνω κοριτσι να κανεις τα κουμαντα σου για τις 23,αλλα για τις 17 προτεινω 14:00 τουλαχιστον .. Εγω θελω ουζομεζεδομπουζουκοτασταση οχι καφετεριες κλπ κλπ .. I am with open ears for suggestionsΠροτείνω μερικά μαγαζιά :
Συμφωνία, γιατί μ'αρέσει το περιβάλλον
Caffe del arte >>
Κέδρινος Λόφος, γιατί έχει πάρκινγκ και θα δούμε ωραίο ηλιοβασίλεμα.
Για τις 17 νομίζω στις 13:00 είναι καλή ώρα και για τις 23 μάλλον 17:00