• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Νεα Υόρκη & κοντινές πόλεις.ερωτήσεις!

rocketbox

Member
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.Παρακολουθώ το καταπληκτικό φόρουμ σας χρόνια αλλά γράφτηκα μόλις τώρα!

Πρόκειται να κάνω το πρωτο μου ταξίδι εκτός ευρώπης προς το τέλος του μήνα.

Πρόκειται να προσγειωθώ στη Νέα Υόρκη και θα μείνω 20 μέρες.

Έχω ήδη διαβάσει αρκετά πόστς σχετικά με τν πόλη και αποφάσισα να μείνω μερικές μέρες επίσης σε Βοστώνη,Φιλαδέλφεια και Ουάσινγκτον μιάς και είναι σχετικά κοντά.

Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους να μετακινηθώ απο τη Νεα Υόρκη προς τις άλλες πόλεις.Θα ήθελα κάτι εκτός αεροπλάνου γιατι πιστεύω πως θα μου προσφέρει ακόμη περισσοτερες εικόνες κατα τη διάρκεια της διαδρομής.

Έχετε παρόμοια εμπειρία?

Ευχαριστώ!:bleh:

AERAS

Member
Κοιτάζω και εγώ σχετικές πληροφορίες με τα γύρω γύρω της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
Ενδιαφέρον θα ήταν από ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ στους καταράκτες του Νιαγάρα(bufallo),
σκέφτομαι επίσης το ταξίδι να συνεχίσει προς Τοροντο και Μοντρεαλ και να γίνει επιστροφή από εκεί μιας και έχουμε απευθείας πτήση (ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΑΘΗΝΑ).
αν κάποιος γνωρίζει σχετικές πληροφορίες με χαρά θα τις διαβάσω.
Το site rome2rio ,που ήδη έχει αναφερθεί εδώ μέσα, είναι καλός σύμβουλος για μεταβίβαση από πόλη σε πόλη.

chrislia

Member
εγώ που ήμουν πριν 2 εβδομάδες Ν.Υ, επελέξα σαν κοντινό προορισμό τους καταράκτες νιαγάρα και στη συνέχεια τορόντο. Πήγαμε αεροπορικώς από το la guardia στο buffalo (60ευρώ εισητήριο + 20ευρώ βαλιτσα) και στη συνέχεια πήραμε λεωφορείο απο το αεροδρόμιο για να φτάσουμε στα σύνορα (περίπου 1,5ωρα διαδρομή με αλλαγή ενός επιπλεον λεωφορειου). στους καταράκτες μείναμε 1 βραδυ στο Ramada Hotel (80ευρώ και σου παρέχει εισιτήριο για να χρησιμοποιείς τοπικό λεωφορείο για να κινείσαι στην πόλη) και το επόμενο ξημέρωμα πήραμε το canada viarail (18ευρώ) για να πάμε στο Τορόντο οπού κάτσαμε 2 ημέρες (βέβαια εμείς επιστρέψαμε NY). Το ξενοδοχείο στο τορόντο ήταν το metropolitan και το εκλεισα απο το Tourism Toronto | Home που μπορεις να συνδιάσεις αξιοθέατα και διαμονή σε πολύ καλές τιμές . Στους καταρακτες ήταν μαγευτικά και το τορόντο είναι μια μικρογραφία της Ν.Υ με πολύ πράσινο που 2-3 μέρες είναι αρκετές πιστεύω για να το δεις. σου προτείνω στο τορόντο να νοικιάσεις ποδήλατο (5$ για 24ώρες), οι σταθμοί για να το αφήνεις είναι πολλοί μέσα στην πόλη και θα εξοικονομήσεις πολύ χρόνο γιατί για παράδειγμα στη παλιά πόλη δε μπορείς να πας με μετρό!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom