Lia26
Member
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά ευτυχώς θα μείνουμε σε συγγενείς και θα γλιτώσουμε αυτό το έξοδο
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά ευτυχώς θα μείνουμε σε συγγενείς και θα γλιτώσουμε αυτό το έξοδο
Και θα χάσεις την ευκαιρία να κανείς πρωτοχρονιά στην ΝΥ ;Εγώ θέλω 21 με 29..δηλαδή να γυρίσω πίσω στις 30..να κάνω πρωτοχρονιά με τους δικούς μου..
παντως με turkish στις 19/12-29/12 εχει 599. αν οι ημερομηνίες πιεζουν κ πρεπει να ειναι αυτες, οι τουρκοι αν εχουν διανυκτερευση Πόλη απέρριψέ τους φυσικά και πάρε Air Canada+United (716) ή την καλύτερη επιλογή γι αυτες τις ημερομηνίες Swiss 735.Εγώ θέλω 21 με 29..δηλαδή να γυρίσω πίσω στις 30..να κάνω πρωτοχρονιά με τους δικούς μου..
Να σου πω κύριε Samion , προσπαθείς να γίνεις γκουρου και σε τοπικ της ΝΥ ;παντως με turkish στις 19/12-29/12 εχει 599. αν οι ημερομηνίες πιεζουν κ πρεπει να ειναι αυτες, οι τουρκοι αν εχουν διανυκτερευση Πόλη απέρριψέ τους φυσικά και πάρε Air Canada+United (716) ή την καλύτερη επιλογή γι αυτες τις ημερομηνίες Swiss 735.
ξερεις δεν εχουν ολοι τη διάθεσή σου να ξενυχτήσουν στην Πόλη για μια πτηση ενώ υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες και τόσες επιλογές..Οι Τούρκοι είναι και θα είναι ανταγωνιστικοί και με πολυ καλο σέρβις , ακόμα και αν χρειαστεί μια διανυκτέρευση στην μαγευτική Πολη
ε τότε ούτε συζήτηση. μην ταλαιπωρηθείτε άσκοπα με τους τουρκους, μια νυχτα στο αεροδρόμιο θα σας διαλύσει. δωστε 20 ευρω παραπανω και παρτε την πολύ ανώτερη Swiss, ή καποιο άλλο συνδυασμό όπως αυτόν που είπα παραπάνω.Γίνεται διανυκτέρευση αλλά δεν θα βγώ,αν τελικά πάω με την Turkish, εκτος αεροδρομίου..Δυστυχώς αυτές είναι οι ημερομηνίες..δεν γίνεται να κάτσω παραπάνω η' να φύγω άλλη μέρα..
Συμφέρει από την άποψη ότι είναι λιγότερες οι ώρες αλλά η αναχώρηση από άλλο αεροδρόμιο με σκότωσε!!!στις ημερομηνιες που θες εχει και Aegean Airlines + Virgin Atlantic
13:25 ATH – 23:25 EWR
1 μετεπιβίβαση LHR
17 ώρες
( Προσοχή! Η ενδιάμεση στάση της συγκερκιμένης πτήσης έχει άφιξη σε διαφορετικό αεροδρόμιο από αυτό της αναχώρησης. Οι επιβάτες πρέπει να λάβουν υπ' όψιν ότι θα μετακινηθούν από το αεροδρόμιο άφιξης στο αεροδρόμιο αναχώρησης.)
08:00 EWR – 03:50 ATH
1 μετεπιβίβαση LHR
12 ώ 50 λ (+1)
με 700 ευρω... το ειδες; απλα φευγει απο newark
(για πιο γρηγορο το προτεινω ... αν και δε λεει το 8 το πρωι πτηση ... ή το να αλλαξεις αεροδρομιο στο πηγαινε... Μαλλον δε φολευει και πολυ... )