• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Νεα Υορκη Help!!

Lia26

Member
Καλημέρα!!Όπως βλέπετε είμαι καινούργιο μέλος..:lol:
Τα Χριστούγεννα σκοπεύουμε να επισκεφθούμε με τον φίλο μου την Νέα Υόρκη..
Σκοπέυουμε να μείνουμε σε συγγενείς στο Μπρουκλιν..Δυστυχώς θα κάτσουμε μόνο για 8 μέρες.Θέλουμε να επισκεφθούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε...κοινώς θα ξεποδαριαστούμε!!:D
Μια μέρα θα πάει στα ψώνια...και απ'οτι μου έχουν πεί έχει και εκπτώσεις εκείνη την εποχή(νομίζω)..οπότε θα οργιάσω!!!

Όσο για τα εισιτήρια,βρήκα για 2 άτομα μετ'επιστροφής με στάση Κωνσταντινούπολη 1426 ευρω..θεωρείται ότι είναι πολλά?
Θα την πατήσω έτσι και περιμένω να κατέβουν λίγο οι τιμές?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μια χαρά είναι τα 7 κατοστάρικα για Χριστούγεννα, μπουμπούνα τα. :)

Lia26

Member
Λες,ε??Σκέφτομαι μην ανέβουν άλλο και βγω εκτός προυπολογισμού με αποτέλεσμα να μην πάω:(..κάνουν καμμιά προσφορά πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων?

Lia26

Member
Φίλη!!;) Μίλας σοβαρά τώρα για τις προβοκάτσιες η' μου κάνεις πλάκα? Είμαι και ευκολόπιστη..:rolleyes:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μη το συζητας καν
Κλειστα !!
να υποθέσω ότι είδες δηλ. τις άλλες εταιρείες και τις τιμές τους για την περίοδο των γιορτών και κατέληξες στους τούρκους ως καλύτερη επιλογή?
ε φυσικά αυτό θα έκανες μια και φημίζεσαι για την αξιοπιστία των ποστ σου..:D
...Brussels 647, LH+United 660, Air France (με το 380!!) 665, Alitalia 735 κλπ κλπ από Travelhippo...

Lia26

Member
να υποθέσω ότι είδες δηλ. τις άλλες εταιρείες και τις τιμές τους για την περίοδο των γιορτών και κατέληξες στους τούρκους ως καλύτερη επιλογή?
ε φυσικά αυτό θα έκανες μια και φημίζεσαι για την αξιοπιστία των ποστ σου..:D
...Brussels 647, LH+United 660, Air France (με το 380!!) 665, Alitalia 735 κλπ κλπ από Travelhippo...
Καλησπέρα Samion..εγώ που έψαξα για τις μέρες και ώρες που θέλω είναι η φθηνότερη η Turkish Airlines. αν έχεις βρέι κάτι πιο οικονομικό θα με ευχαριστούσε πολύ αν μου το ελεγες..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλησπέρα Samion..εγώ που έψαξα για τις μέρες και ώρες που θέλω είναι η φθηνότερη η Turkish Airlines. αν έχεις βρέι κάτι πιο οικονομικό θα με ευχαριστούσε πολύ αν μου το ελεγες..
οι πιο πανω τιμες ισχυουν για την περιοδο των γιορτων και περιλαμβανουν Χριστουγεννα, πχ 22-30,23-30, 24-31 κλπ. πες επιθυμητες ημερομηνιες να σε βοηθήσουν πιο πολλοί με την καλύτερη επιλογή ή κοιτα το στο www.travelhippo.gr πχ..

Lia26

Member
Εγώ θέλω 21 με 29..δηλαδή να γυρίσω πίσω στις 30..να κάνω πρωτοχρονιά με τους δικούς μου..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom