• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Νεα Υορκη,αεροπορικα

jimp

Member
Επειδη σκεφτομαι να παω νεα υορκη τον ιουνιο,μαλλον απο 8 μεχρι 23/24 ιουνιου,ξερετε αν εχει βγει καμια προσφορα για εκεινες τις μερες ή να περιμενω μηπως καποια εταιρεια βγαλει καποια αργοτερα?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!!(και φαντασου τωρα να μην εχω καμμια ε?:haha:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάτι προσφορές που έπαιζαν καλές έχουν λήξει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις τιμές που βρίσκεις τώρα, και να είσαι stand by για καμιά προσφορά στους επόμενους 2 μήνες.

ckabi

Member
Πάνω που ετοιμαζόμουν να ανοίξω θέμα, έπεσα πάνω σε αυτό!

Λοιπόν εγώ θέλω να πάω Ν.Υ το Μάιο (άντε τέλη Απρίλη). Ποια τιμή στα αεροπορικά θεωρείτε ότι είναι καλή; αυτή τη στιγμή το καλύτερο που βρίσκω είναι 564 με swiss. πιστεύετε αν περιμένω θα βρω κάτι καλύτερο; Απλά θυμάμαι που για το Μάρτιο είχε βγάλει με λιγότερο από 376 με swiss, alitalia, iberia.

Έχω ελπίδες να ξαναβγεί κάτι τέτοιο ή λόγω εποχής να το ξεχάσω;

ckabi

Member
Πού το ξετρύπωσες βρε θηρίο! πράγματι φοβερή η τιμή και δεν με νοιάζει η ταλαιπωρία. αλλα πολύ νωρίς οι ημερομηνίες

Γενικά θα ρισκάρω να περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα μπας και βρω τίποτε φθηνο

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εκτος απο τα εισιτηρια τσέκαρε και τις τιμες των ξενοδοχείων που είναι φαρμάκι και κάνε τον κατάλληλο συνδυασμό.

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Όπως και γω που φιλοξενήθηκα το καλοκαίρι του 2009.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
θα βγαλουν λογιλα προσφορες με 400 ευρω.... νωρις ειναι ακομα....

ckabi

Member
Πέρασε ο καιρός... και τελικά ενδιαφέρομαι και εγώ για εισιτήρια από 3-9 μεχρι 18-24 Ιουνιου περίπου δλδ τις ημερομηνίες που ψάχνει και ο φίλος ο jimp, αλλα δεν βλέπω να βγαίνει καμία προσφορά. Ψάχνω και μήπως βρω κατι φθηνό από λονδίνο, αλλα τίποτε.

φίλε jimp εσύ τελικά εβγαλες εισ;

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Γεια σας και απο εμένα παιδιά!Κ εγώ ψάχνω για αεροπορικα τελή Μαϊου για Νέα Υόρκη και Χιούστον αρχές με μέσα Ιούνη.Ρε παιδιά να σας ρωτήσω με ποια αεροπορική αξίζει να πάει κανέις υπερατλαντικό?Φθηνά εισ. βρισκω με British αλλα έχω ακούσει τα χειρότερα και αυτή που αξίζει είναι ΚLM.Aλλα δν βρίσκω κατι καλό με KLM τουλάχιστον ακόμα...
Οποιος .εχει ταξιδέψει τι αεροπορικές προτεινει?

Mια χαρά είναι η British για υπερατλαντικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom