Ευχαριστώ! Έχει καλύτερη ισοτιμία εδώ παρά στην ΝΥ ?Από εδώ Ελλάδα σε ανταλλακτηριο
Ευχαριστώ! Έχει καλύτερη ισοτιμία εδώ παρά στην ΝΥ ?Από εδώ Ελλάδα σε ανταλλακτηριο
Τι ακριβώς εννοείς; Ένα παράδειγμα ίσως;Σε συμφέρει πιστωτική για μικρές αγορες κ χρεωστική για μεγάλα ποσά
Σύμφωνα με αυτα που έχω διαβασει στο φορουμ , χωρίς να έχω παει NY ο φίλος εννοεί οτι σε συμφέρει η πιστωτική λογω προμήθειας περίπου 2%, ενώ σε αγορές με χρεωστική η προμήθεια ειναι στάνταρ 2,5€. Οπότε σε μεγάλα ποσά , όσο και να είναι αν πληρώσεις με χρεωστική θα σου κρατήσουν στάνταρ 2,5€ και όχι το 2% επι της συνολικής αξίας (π.χ 800€ αγορά έχεις 16€ πρημήθεια) σε περίπτωση που πληρώσεις ε πιστωτική. Οπότε σε συμφέρει.Τι ακριβώς εννοείς; Ένα παράδειγμα ίσως;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν περιμενα οτι θα εχουν καλυτερα exchange rates τ ανταλλακτήρια εδώ απ οτι στην ΝΥ. Επίσης όσον αφορά μετασχηματιστή για να φορτιζετε συσκευές πήρατε απο εκεί η απο εδώ?Εγω χρησιμοποίησα eurobank χρεωστικη κ πιστωτική..η διαφορά είναι οτι στην χρεωστική για οποιαδήποτε συναλλαγή σου κρατάν 2,5 ςυρω. Ενώ στην πιστωτική την ισοτιμία συν 2% επί του ποσού αγοράς. Συμφέρει να αλλαξεις τα λεφτά σου εδώ σε ανταλλακτηριο
Ευχαριστώ. Παρεπιμπτόντως ωράια η ιστορία σου!Από εκεί σε πλανόδιο η κινέζικα γύρω στα 5-8$
Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου, τους ενημερώνεις κ εχεις το κεφάλι ήσυχο . Στο αεροδρόμιο βενιζελος άλλαξε βάλε κάνα 300ρι οκ. Παντού πλήρωνα με χρεωστικές κάρτες , μόνο μια φορα μου ζήτησαν διαβατηριο για την κάρτα. Καλο ταξίδι!Παιδιά υπάρχει κανένας πρόσφατα να μας πει αν χρησιμοποιησε χρεωστικές και τι προμήθεια κρατάνε περίπου? Έχω μια χρεωστική alphabank (visa) κ μια eurobank (mastercard) κ η κοπέλα μου εθνική. Πήγα κ απ' τις τράπεζες να ρωτήσω αλλά μου είπαν οταν κάνεις συνναλαγή η προμήθεια που κρατάνε είναι μ΄νο του συναλλάγματος κ τπτ παραπάνω. Προμήθεια κρατάνει μ΄νο όταν θες να βγάλεις λεφτά..Δεν ξέρω τι ισχύει βέβαια..Αν έχετε προσφατη εμπειρία ενημερώστε με pls.
Επίσης, θέλω ναέχω και πάνω μου κανα 1000αρικο. Ν' αγοράσω εδώ δολλάρια ή όταν φτάσω εκει ? Προτε'ινετε σε ανταλακτήριο ή τράπεζα?
Ευχαριστώ!
νομίζω πως είναι προτιμότερο να αλλάζεις χρήματα στην εκάστοτε χώρα και όχι στο Ελληνικό αεροδρόμιο για να είναι συμφέρουσα η ισοτιμία.Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου, τους ενημερώνεις κ εχεις το κεφάλι ήσυχο . Στο αεροδρόμιο Βενιζέλος άλλαξε βάλε κάνα 300ρι οκ. Παντού πλήρωνα με χρεωστικές κάρτες , μόνο μια φορα μου ζήτησαν διαβατηριο για την κάρτα. Καλο ταξίδι!