Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Θάνο, αν έχεις χρόνο, θα μπορούσες να βάλεις τις φωτογραφίες σου στη gallery, ώστε να τις έχουμε όλες μαζί συγκεντρωμένες.
Eγώ την είχα πατησει μια φορα γιατί ήθελα να τα μετρήσω ενα-ενα και περίπου στο 997 έχασα το μέτρημα και χρειάστηκε να κατέβω να τα ξαναμετρήσω.Ναύπλιο χωρίς Παλαμίδι φυσικά δεν νοειται...
ειτε το ανέβει κανεις απο τα 999 σκαλοπάτια του,
ειτε το ανέβει οδικώς απο την πίσω πλευρά...
εγώ δεν τρελλάθηκα. σε καλό ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς βρίσκεις θησαυρούς, μην υπερβάλλουμε τώρα. να μην πώ για τις εξωφρενικά ψηλές τιμές! 4,5 Ε ένα κυπελλάκι με 2 μπαλίτσες!!το ίδιο που στη Ρώμη έχει 1.5..ε όχι και να μας δουλεύουν οι ιταλοί εδώ..Εγώ ως γνωστός καλοφαγάς σας προτείνω για παγωτο την antica gelateria di roma.
Antica Gelateria di Roma - Nafplio
Ίσως το καλύτερο παγωτό στην Ελλάδα
πες τα χρυσόστομε... (αλήθεια πότε θα τα τρέξουμε?)εγώ δεν τρελλάθηκα. σε καλό ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς βρίσκεις θησαυρούς, μην υπερβάλλουμε τώρα. να μην πώ για τις εξωφρενικά ψηλές τιμές! 4,5 Ε ένα κυπελλάκι με 2 μπαλίτσες!!το ίδιο που στη Ρώμη έχει 1.5..ε όχι και να μας δουλεύουν οι ιταλοί εδώ..
Οι τιμές είναι ακριβές αλλά όχι και όσο λές.εγώ δεν τρελλάθηκα. σε καλό ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς βρίσκεις θησαυρούς, μην υπερβάλλουμε τώρα. να μην πώ για τις εξωφρενικά ψηλές τιμές! 4,5 Ε ένα κυπελλάκι με 2 μπαλίτσες!!το ίδιο που στη Ρώμη έχει 1.5..ε όχι και να μας δουλεύουν οι ιταλοί εδώ..
βέβαια γούστα είναι αυτά δεν θα διαφωνήσω σ' αυτό. Στο Ναύπλιο που παίζει με κάτι πολωνούς-ουκρανούς με απομίμηση ιταλικής gelateria έχει τύχη. στην Αθήνα όμως δεν θα είχε καμμία. Το παρφέ του ζαχαροπλαστείου της γειτονιάς μου, χειροποίητο και βιολογικό, πίστεψέ με σκοτώνει πολύ περισσότερο από την antica gelateria. όσο για τις τιμές πλήρωσα 2 κυπελλάκια με σιρόπι μόνο 9 Ε πριν 1,5 μήνα.Οι τιμές είναι ακριβές αλλά όχι και όσο λές.
Όσο για την ποιότητα διαφωνώ οριζόντίως, καθέτως και διαγωνίως, αλλά γούστα είναι αυτά.
Φτανει μας λυγωσατε!!!!βέβαια γούστα είναι αυτά δεν θα διαφωνήσω σ' αυτό. Στο Ναύπλιο που παίζει με κάτι πολωνούς-ουκρανούς με απομίμηση ιταλικής gelateria έχει τύχη. στην Αθήνα όμως δεν θα είχε καμμία. Το παρφέ του ζαχαροπλαστείου της γειτονιάς μου, χειροποίητο και βιολογικό, πίστεψέ με σκοτώνει πολύ περισσότερο από την antica gelateria. όσο για τις τιμές πλήρωσα 2 κυπελλάκια με σιρόπι μόνο 9 Ε πριν 1,5 μήνα.