ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Στην παραλία Ψανης,θα βρεις το "Λουκουματζιδικο".Πάρε μια μερίδα λουκουμάδες με κρέμα μπουγατσας και (μάλλον)θα με θυμηθείς!
Πάγκος είναι; Γιατί τέτοιο μαγαζί δεν είδα.Στην παραλία Ψανης,θα βρεις το "Λουκουματζιδικο".Πάρε μια μερίδα λουκουμάδες με κρέμα μπουγατσας και (μάλλον)θα με θυμηθείς!
Που είναι το μαγαζί; Εγώ από Ναύπακτο είμαι αλλά μαγαζί με λουκουμάδες δεν έχω δει. Εσύ είσαι πατριώτης;Πάγκος τώρα το καλοκαιράκι και το χειμώνα στο μαγαζί τους
Όχι,δεν είμαι.Ειχα φάει πέρσι και έμεινα υπέρ ευχαριστημένος.Θα καταλάβεις,απέναντι από ένα ζαχαροπλαστείο είναι λουκουματζιδικο ναυπάκτου - Recherche GoogleΠου είναι το μαγαζί; Εγώ από Ναύπακτο είμαι αλλά μαγαζί με λουκουμάδες δεν έχω δει. Εσύ είσαι πατριώτης;
Για τα περιξ δε γνωρίζω αν και αξίζει φουλ μια βόλτα στην ορεινη ναυπακτία, ιδίως τωρα που'ναι κ φθινοπωρο (ο θεος να το κανει βεβαια).Έκλεισα 4 διανυκτερεύσεις στην Ναύπακτο την ερχόμενη εβδομάδα. Θα μαμιθώ λίγο στην οδήγηση από Θεσσαλονίκη αλλά τι να κάνουμε δεν γινόταν αλλιώς.
Θα ήθελα λίγες πληροφορίες και για τα εντός της Ναυπάκτου και για τα πέριξ.
Η Ναύπακτος είναι αρκετά μικρή, οπότε με 4 μέρες σας παίρνει αν θέλετε να κάνετε κ καμιά εκδρομή προς Μεσσολόγι (κήπος ηρώων, λιμνοθάλασσα, να πιειτε ένα καφέ στην Αλατιέρα που έχει πολύ ωραία θέα) ή Γαλαξίδι (πολύ γραφικό και το λιμανάκι κ το χωριο).
Επίσης σχετικά κοντά στην Ναυπακτο, είχαμε φάει πολύ ωραία θαλασσινά στην Ψαροταβέρνα ηλιόπουλος στο Μοναστηράκι
Να προτιμήσεις τον πολύ πιο εύκολο και καλύτερο δρόμο μέσω Ιωαννίνων, Άρτας κτλ. Εκεί μπορεί να γίνει κάλλιστα και η στάστη στο Μεσολόγγι.Θα μαμιθώ λίγο στην οδήγηση από Θεσσαλονίκη αλλά
Αυτή ναι είναι μια εξαιρετική περίπτωση και πολύ βολική για βόλτα & φαγητό.Εκτός πόλης και σχετικά κοντά, όμορφα είναι στο νησάκι Τριζόνια. Πρόσβαση από την Γλύφα (Γλυφάδα) ή τα γειτονικά Χάνια.
Ένα σοβαρό bar είχατε και καταφέρατε να το ρημάξετε. Για τίποτα δεν είστε...το μπαρ On the Rock άλλαξε όνομα και χαρακτήρα και έκοψε τις ροκιές. Πήγε εκεί ο @psilos3 και το "μάτιασε" το μαγαζί!!!