• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο Travel War;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όσο για το νέο πόλεμο που προτείνετε, συμφωνώ με την Έρση, μεταξύ Βρυξελλών και Μιλάνου όχι πόλεμος δε θα γίνει, αλλά ούτε μια άξια καταγραφής μάχη.
Μπορούμε όμως να πιούμε όλοι μαζί ήσυχα ένα τσαγάκι.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μοδα μονο σε σχεση με το Μιλανο. Για τις Βρυξελλες το πολυ πολυ να μιλαμε για τις σοκολατες της....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η πλάκα είναι ότι νομίζει ο τριπάκιας (και κάτι άλλοι βεβαίως!) πως "μας τη λένε" και πως το πέρνουμε βαρέως αν μας πουν ότι οι Ιταλόφιλοι είναι λιγότεροι και είμαστε μια χούφτα και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Ναι, κατά τη γνώμη σας είμαστε λιγότεροι και λοιπόν; Ουκ εν τω πολλώ το ευ, αυτό το ξέρουμε δα εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Στο κάτω κάτω εμάς μας αρέσει, την αγαπάμε, τη λατρεύουμε, τι να κάνουμε δηλαδή; Είμαστε "βλάχοι", όχι "κοσμοπολίτες".

Και κάτι ακόμα: εδώ είναι travel-war, οπότε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Το ότι σε ΚΑΘΕ τόπικ που ανοίγει πετάγεται ο tripakias και λέει ότι η Ρώμη είναι χάλια δεν το καταλαβαίνω. Εντάξει, τριπάκια, καταλάβαμε ότι η Ρώμη δε σου αρέσει. Μην ξαναπάς να ησυχάσουμε. Γράψ'το και στην υπογραφή σου για να μη χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις συνέχεια και να μολύνεις ΚΑΘΕ τόπικ.
Εγω λεω αυτα που θελω αγαπητη nera. Κι ουτε νομιζω πως το παιρνετε βαρεως. Ειναι δυνατον; Σιγα μην τα βαψετε και μαυρα... πως σου ηρθε και το σκεφτηκες ετσι;

Επισης, δεν εχω πει πουθενα οτι δεν μου αρεσε η Ρωμη. Απλα την εχετε υπερεκτιμησει και σας προσγειωνω. Δεν πεταγομαι, την αποψη μου λεω στις ερωτησεις των φιλων. Αν σε ενοχλει η αντιθετη γνωμη μην την διαβαζεις ή κανε αναφορα στο ποστ (το εχουν κανει αλλοι με μεγαλη επιτυχια). Παντως Ρωμη δεν θα πληρωσω για να ξαναπαω... (ελπιζω, γιατι ποτε δεν ξερεις:D)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αν αυτα τα κανετε ξεμεθυστοι, ουτε που μπορω να φανταστω τι κανετε μεθυσμενοι...
Κακως απαντησα λες, ε; Τετοια προσβολη ξεπλενεται μονο με αιμα...
Ει Samion, παμε εξω!
μεθυσμένο αγαπητέ στην Ιταλία δύσκολο να δεις έως αδύνατο. ως γνωστόν σε όλους όσους πάνε Ρώμη, οι μεθυσμένοι που βλέπεις εκεί είναι έξω από αγγλικοιρλανδικές πάμπ φυσικά αγγλοσάξονες.
πού έξω να πάμε? σε war είμαστε, κάτσε εδώ να πολεμήσεις μπροστά σε όλους. με τα πολύ φτωχα σου όπλα. ότι μπορεί ο καθένας.
Παντως Ρωμη δεν ξαναπαω...
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι! μέρα γιορτής για την πόλη!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εγω λεω αυτα που θελω αγαπητη nera. Κι ουτε νομιζω πως το παιρνετε βαρεως. Ειναι δυνατον; Σιγα μην τα βαψετε και μαυρα... πως σου ηρθε και το σκεφτηκες ετσι;

Επισης, δεν εχω πει πουθενα οτι δεν μου αρεσε η Ρωμη. Απλα την εχετε υπερεκτιμησει και σας προσγειωνω. Δεν πεταγομαι, την αποψη μου λεω στις ερωτησεις των φιλων. Αν σε ενοχλει η αντιθετη γνωμη μην την διαβαζεις ή κανε αναφορα στο ποστ (το εχουν κανει αλλοι με μεγαλη επιτυχια). Παντως Ρωμη δεν θα πληρωσω για να ξαναπαω... (ελπιζω, γιατι ποτε δεν ξερεις:D)
Έχε χάρη που βαριέμαι να ψάξω όλα σου τα ποστ (είναι και κάτι χιλιάδες !:rolleyes:) αλλιώς θα σου έδειχνα τι έχεις γράψει και πού. Και δε χρειαζόμαστε προσγείωση, άσε που δεν πρόκειται να προσγειωθούμε ό,τι και να πεις.

Δε με ενοχλεί παιδί μου η αντίθετη γνώμη, με ενοχλεί όταν την εκφράζεις στο άσχετο, και μη μου πεις ότι δεν το κάνεις! Ξέρω ότι το κάνεις για πλάκα (τι να κάνουμε, έχεις και αυτό το χιούμορ, κρίμα να μην έχεις πάρει και λίγο αγγλικό χιούμορ από τους Άγγλους φίλους σου) αλλά βρε αδελφέ, πολύ πετάγεσαι, πάρα πολύ, και όταν δεν υπάρχει λόγος.
Δε θα σε κάνω και αναφορά, βέβαια, και αν θεωρήσω ότι με προσβάλεις σε κάτι απλώς δε θα σου απαντήσω ποτέ (μην κλάψεις :bleh:). Λέω απλώς ότι καταντάς κουραστικός, και να σου πω την αλήθεια αν μόνο εγώ το βλέπω τότε μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα, τι να πω!:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εξάλλου οι Άγγλοι όταν πάνε στο εξωτερικό ψάχνουν να βρούν παμπ σαν της χώρας τους να πιούνε χλιαρή μπύρα μέχρι λιποθυμίας.Πάντα θα αναρωτιέμαι.Γιατί μπαίνουν σε τόσα έξοδα για να κάνουν αυτό που κάνουν δίπλα απ'το σπίτι τους κάθε ΠΣΚ;

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Για το πότε το Παρίσι έγινε Λονδίνο και συγκρίνεται η Ρώμη με αυτά, ομολογώ δεν το κατάλαβα.
Και μετά από αυτές τις διαφωτιστικές παρενθέσεις- προτιμήσεις, ας επανέλθουμε στο σωστό War...:cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
μεθυσμένο αγαπητέ στην Ιταλία δύσκολο να δεις έως αδύνατο. ως γνωστόν σε όλους όσους πάνε Ρώμη, οι μεθυσμένοι που βλέπεις εκεί είναι έξω από αγγλικοιρλανδικές πάμπ φυσικά αγγλοσάξονες.
πού έξω να πάμε? σε war είμαστε, κάτσε εδώ να πολεμήσεις μπροστά σε όλους. με τα πολύ φτωχα σου όπλα. ότι μπορεί ο καθένας.
Αφου δεν εχει βρε σε αλλο μαγαζι μουσικη της προκοπης, που να πανε οι ανθρωποι;

Εξάλλου οι Άγγλοι όταν πάνε στο εξωτερικό ψάχνουν να βρούν παμπ σαν της χώρας τους να πιούνε χλιαρή μπύρα μέχρι λιποθυμίας.Πάντα θα αναρωτιέμαι.Γιατί μπαίνουν σε τόσα έξοδα για να κάνουν αυτό που κάνουν δίπλα απ'το σπίτι τους κάθε ΠΣΚ;
Αυτο δεν συμβαινει παντου... μονο στη Ρωμη και σε παρομοιες ξενερωτες πολεις που δεν εχει κατι καλυτερο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αφου δεν εχει βρε σε αλλο μαγαζι μουσικη της προκοπης, που να πανε οι ανθρωποι;
... μονο στη Ρωμη και σε παρομοιες ξενερωτες πολεις που δεν εχει κατι καλυτερο.
α ναι σε πιστεψαμε..για να ακούσουν μουσική πάνε οι άνθρωποι..
Αυτο δεν συμβαινει παντου..
τώρα αυτά τα πιστεύεις? σε έλληνες απευθύνεσαι. όλοι μας έχουμε πάει στα Μάλια, στο Φαληράκι, στη Ζάκυνθο, στον Κάβο ή έχουμε δει στην τιβι τι σημαίνει αγγλοσαξονική διασκέδαση. αυτή ακριβώς τη βλέπουμε και στη Ρώμη.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou