30 Ιανουαρίου 2025 #1 A AdamsJ Member Μηνύματα 5 Likes 8 Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι)
Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι)
30 Ιανουαρίου 2025 #2 makisg Member Μηνύματα 5.011 Likes 17.325 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι AdamsJ said: Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι) κλικ για όλη την παράθεση... Καλώς τον.
AdamsJ said: Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Τζάκσον και είμαι νέος. Θετικός και κοινωνικός, ελπίζω να γίνουμε φίλοι) κλικ για όλη την παράθεση... Καλώς τον.
30 Ιανουαρίου 2025 #3 G gkalla Member Μηνύματα 1.627 Likes 8.699 Επόμενο Ταξίδι Ισπανία Ταξίδι-Όνειρο Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
30 Ιανουαρίου 2025 #4 Hayate Member Μηνύματα 978 Likes 6.371 Επόμενο Ταξίδι Oπου δεν κανονιζουμε.. Ταξίδι-Όνειρο Hokkaido χειμωνα Καλώς ήρθες!!!!
30 Ιανουαρίου 2025 #5 Thalassaki Member Μηνύματα 921 Likes 5.511 Επόμενο Ταξίδι ........ Καλώς όρισες Τζάκσον, αν και αυτο το "θετικός" ομολογώ αρχικά με τρόμαξε γιατί με πήγε πίσω σε μαύρες ταξιδιωτικές και μη εποχές!
Καλώς όρισες Τζάκσον, αν και αυτο το "θετικός" ομολογώ αρχικά με τρόμαξε γιατί με πήγε πίσω σε μαύρες ταξιδιωτικές και μη εποχές!