• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νέο μέλος

θα επιλέγατε να παρατήσετε μια καλή δουλειά για να ταξιδέψετε για ένα χρόνο???

• ναι

Votes: 2 14,3%
  • οχι

Votes: 7 50,0%
  • Ισως

Votes: 5 35,7%

• Total voters
    14

Pennygirl

Member
Επόμενο Ταξίδι
South America
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου..!!
Γεια σας παιδιά!!!

Είμαι νέο μέλος και ονομάζομαι Πέννυ... Εχω μεγάλη τρέλα με τα ταξίδια έτσι που μού έρχεται να παραιτηθώ απο την δουλειά μου και να ταξιδεψω για ένα χρόνο....
:)

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Γειά σου Πέννυ που έχεις ταξιδεψει σε ωραία μέρη. Εξαρτάται τι εννοείς με το "καλή δουλειά" γιατί αυτές οι έννοιες είναι λίγο παρεξηγήσιμες στην Ελλάδα. Λογικά αν κάνεις μια δουλεία που σου αρέσει και σε καλύπτει και άρα είσαι και εσύ καλή πιθανόν δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις κάτι παρόμοιο μετά το ταξίδι. Αν πάλι με το καλή ενούμε "βολεψιματική" τότε αλλάζει το πράγμα αλλά και πάλι τα πράγματα είναι σχετικά. Επειδή φαντάζομαι δεν γράφτηκες στο φόρουμ για να ρωτήσεις μόνο αυτό, θα ήταν τέλειο να μας πεις και κάτι λίγο για τον εαυτό σου και τα ταξίδια σου!

Pennygirl

Member
Επόμενο Ταξίδι
South America
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου..!!
Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου...¨))) Με τον όρο καλή δουλειά φυσικά δεν εννοώ το βολεψιματακι..¨)))))...Δεν δουλεύω Ελλάδα .. είμαι σε καλή εταιρία στο εξώτερικό και τελευταία με έχει πιάσει να φύγωωωωωωωωω... το επόμενο ταξίδι μου θα είναι Ινδία (Δελχι, Βαρανασι, Τζαιπουρ, Αγκρα...)...¨)))). Εχω ξαναπάει Ινδία στην Κεραλα οπου την λάτρεψα!! Γενικά η Ινδια έχει κατι ιδιαίτερο!!!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες Πεννυ και απο εμας.

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Καλώς την Πέννυ...!

MARIA AP

Member
Επόμενο Ταξίδι
.....
Ταξίδι-Όνειρο
Iνδία
γειά σου Πέννυ κ απο εμενα.να ήξερες πόσο σε ζηλεύωωωω...περιμένουμε τις ιστορίες σου απο ινδία.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες Πεννυ και καλη συνεχεια στα ταξιδια σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom