Είμαι νέο μέλος και ονομάζομαι Πέννυ... Εχω μεγάλη τρέλα με τα ταξίδια έτσι που μού έρχεται να παραιτηθώ απο την δουλειά μου και να ταξιδεψω για ένα χρόνο....
Γειά σου Πέννυ που έχεις ταξιδεψει σε ωραία μέρη. Εξαρτάται τι εννοείς με το "καλή δουλειά" γιατί αυτές οι έννοιες είναι λίγο παρεξηγήσιμες στην Ελλάδα. Λογικά αν κάνεις μια δουλεία που σου αρέσει και σε καλύπτει και άρα είσαι και εσύ καλή πιθανόν δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις κάτι παρόμοιο μετά το ταξίδι. Αν πάλι με το καλή ενούμε "βολεψιματική" τότε αλλάζει το πράγμα αλλά και πάλι τα πράγματα είναι σχετικά. Επειδή φαντάζομαι δεν γράφτηκες στο φόρουμ για να ρωτήσεις μόνο αυτό, θα ήταν τέλειο να μας πεις και κάτι λίγο για τον εαυτό σου και τα ταξίδια σου!
Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου...¨))) Με τον όρο καλή δουλειά φυσικά δεν εννοώ το βολεψιματακι..¨)))))...Δεν δουλεύω Ελλάδα .. είμαι σε καλή εταιρία στο εξώτερικό και τελευταία με έχει πιάσει να φύγωωωωωωωωω... το επόμενο ταξίδι μου θα είναι Ινδία (Δελχι, Βαρανασι, Τζαιπουρ, Αγκρα...)...¨)))). Εχω ξαναπάει Ινδία στην Κεραλα οπου την λάτρεψα!! Γενικά η Ινδια έχει κατι ιδιαίτερο!!!