• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο μέλος

petros5

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ -ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Θέλω, καθυστερημένα το παραδέχομαι, να σας ευχαριστήσω όλους για το πολύ θερμό σας ''καλωσόρισμα''.
Θα ήθελα επίσης,και ας μου το επιτρέψουν οι φίλες Panagiota^ & romantic woman,να κάνω μία διευκρίνηση. Ο διαχωρισμός,(ταμπέλες!!),στο κείμενό μου δεν αφορά τα ταξίδια. Οι προορισμοί,άλλωστε, ειναι ίδιοι για όλους και απο τον καθένα απο εμάς εξαρτάται ο τρόπος που θα τους προσεγγίσει και τι θα ''βιώσει'',τελικά, απο αυτούς.
Ο διαχωρισμός αφορά τον εαυτό μου και μόνο:
''Τουρίστας'' η ''Ταξιδευτής''
Ασφαλώς και έχω κάνει ταξίδια σαν ''τουρίστας'',αλλά στην παρουσα φάση της ζωής και των ταξιδιών μου θέλω να είμαι ''ταξιδευτής''.
Δέν θέλω,μόνο,να πηγαίνω απο τον ένα τόπο στον άλλο.
Θέλω,πλέον,τα ταξίδια μου να τα..''ζω''με όλες μου τις αισθήσεις,να βλέπω κάθε τόπο,πρώτα,με τα μάτια της ψυχής μου,να επισκέπτομαι όμορφες πόλεις και χωριά,μνημεία τέχνης και αρχιτεκτονικής και να αφήνω το τοπίο να επιδρά πάνω μου.
Θέλω να γεμίζω με εικόνες το προσωπικό άλμπουμ μνήμης για να το ξεφυλλίζω καθε φορά που τα πράγματα ζορίζουν και η ψυχή αναστενάζει.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα