James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Σε δεχόμαστε!
Καλώς σας βρήκα! θα το τολμήσω κάποια στιγμή!Καλώς ήρθες και δοκίμασε να ταξιδέψεις μόνη σου,είναι και αυτό μία εμπειρία
θα το τολμήσω κάποια στιγμή!Καλώς ήρθες και δοκίμασε να ταξιδέψεις μόνη σου,είναι και αυτό μία εμπειρία
Ευχαριστώ πολύ!Σε δεχόμαστε!
έκανες ταξίδια πριν έρθουν τα παιδάκια σου?Αχ και να ειμουνα ελεύθερη. Θα πήγαινα παντού μόνη μου. Δυστυχώς αμαν έχεις και παιδάκια σκευτεσαι 2 φορές να φύγεις να τα αφήσεις
οι γονείς μου πάντως με έπαιρναν σε πολλά ταξίδια μαζί τους.έκανες ταξίδια πριν έρθουν τα παιδάκια σου?
Συγνώμη , με όλο το θάρρος, αφού δεν πήγαινες πριν αποκτήσεις παιδιά δεν είναι αυτά η αιτία που τώρα δεν πηγαίνεις ταξίδια.οι γονείς μου πάντως με έπαιρναν σε πολλά ταξίδια μαζί τους.
Δεν πειράζει! Ωωωω την πήρες τόσο μακριά? Μπράβο σου! Το πρώτο ταξίδι σου με την μικρή στο εξωτερικό ή έχετε πάει και Ευρώπη?εγώ συγνώμη που σε μπέρδεψα με την LIMGIRL .
Συμφωνώ μαζί σου πως τους κάνεις καλό αν τα πάρεις μαζί σου. Βέβαια είναι ταξίδια και ταξίδια. Σε προηγούμενο ταξίδι στην νοτιοανατολική Ασία πήρα μαζί την 1,5 έτους κόρη μου και περάσαμε όλοι τέλεια. Στο ερχόμενο ταξίδι όμως στην Κίνα δεν θα την πάρουμε μαζί για διάφορους ταξιδιωτικούς λόγους.
Είχα την ευκαιρία να πάω σε φίλες μου Αμερική και Καναδά που σπούδαζαν εκει . Όμως δεν το τόλμησα. Τώρα το μετανιώνωέκανες ταξίδια πριν έρθουν τα παιδάκια σου?