• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο Ευρετήριο - Σελίδες Χωρών!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
μαλλον εκανα εγω καμια βλακεια,θα το διορθωσουμε!αμα δειτε και τιποτα αλλο πειτε μας.

Όποιος και να το έκανε τον συγχωρούμε :D
Δε φτάνει που μας κάνετε το παιχνίδι μας πιο εύκολο, θα έχουμε και παράπονα?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά το πρόβλημα αυτό έχει ήδη διορθωθεί από χτες. :)

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Παιδιά το πρόβλημα αυτό έχει ήδη διορθωθεί από χτες. :)
Πρώτα απ' όλα ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους για τη δουλειά σας.
Όσον αφορά το πρόβλημα που ανέφερε η anny μόλις δοκίμασα για πληροφορίες από Γαλλία και Πολωνία και στη μεν πρώτη περίπτωση δε βρήκε λέξεις ενώ στη δεύτερη έβγαλε πληροφορίες για όλη την Ευρώπη.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δήμο ευχαριστούμε. Αν αναφέρεσαι στο κουμπάκι "αναζήτηση πληροφοριών", έχω γράψει ότι το κουμπάκι αυτό σε πάει στο αντίστοιχο φόρουμ που ανήκει η χώρα, στην περίπτωση της Πολωνίας λοιπόν θα σε πάει στο φόρουμ της Ευρώπης. :)

Για τη Γαλλία κάποιο τυπογραφικό θάναι, το διορθώνω. Θενκς.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τέλειο το μαραφέτι!!!
ειναι πανεύκολο να πληροφορηθείς για τις ιστορίες ..
κολύρια βαλατε???

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ευχαριστούμε όσους μόχθησαν, είναι πολύ πολύ καλό:clap:

beba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νικήσιανη
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμοθράκη,Ανταρκτική
Βρήκαμε καινούργιο παιχνιδάκι για να μην ξεκολάμε από τον υπολογιστή. Ευχαριστούμε τους συντελεστές.
Μήπως θα ήταν σκόπιμο δίπλα σε κάθε ιστορία να αναφέρεται και το όνομα αυτού που καταθέτει τις εμπειρίες και αναμνήσεις του?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δυστυχώς αυτό δε γίνεται στη συγκεκριμένη σελίδα, ούτε και στην προηγούμενη υπήρχε. :)

Εξάλλου όταν κάποιος πάει να διαβάσει την κάθε ιστορία, βλέπει φυσικά ποιος είναι ο συγγραφέας της ;) δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να εμφανίζονται όλα τα ονόματα και στη λίστα.

Θέλω να μου πείτε λίγο τη γνώμη σας για το μενού επάνω. Αν σας βοηθάει, αν το βρίσκετε χρήσιμο, πώς σας φαίνεται σε σχέση με το προηγούμενο, το χρησιμοποιούσατε το προηγούμενο; κλπ :)

Eleni_

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της εν λόγω εργασίας.
Είναι εύχρηστο, και αυτού του τύπου η δόμηση-κατηγοριοποίηση διευκολύνει πάρα πολύ στο βρει καθένας μας γρήγορα ό,τι μπορεί να τον ενδιαφέρει...
Πολύ καλή δουλειά!! Και πάλι μπράβο και ευχριστούμε πολύ !!! Μόλις διάβασα τα παρακάτω: Βοήθεια ύψους 1,6 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα ενέκρινε η Φινλανδία - 12/5/2010 10:22:00 μμ
Απέκλεισε ξανά το ενδεχόμενο αποπομπής κράτους-μέλους ο Trichet - Capital.gr
είναι εντελώς εκτός θέματος, αλλά και κάτι που από ακόμα προσπαθώ να επανέλθω στους ρυθμούς Αθήνας και κάτι που δεν έχω ιδιαίτερη εξοικείωση με Η/Υ οπότε δεν ήξερα σε ποιο τοπικ θα μπορούσε να μπεί (προσπαθούσα να βρώ εκείνο που είχε ανοιχτεί με το ΔΝΤ)....Συγχωρέστε με!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
προσωπικά βαριόμουνα.δηλαδή έπρεπε να χρειαστώ κατι για να το ψάξω...
τώρα ειναι ετοιμοπόλεμο και για πλάκα μπαίνω να διαβάσω την ελευθερη ώρα μου ...
καταπληκτικό το στήσιμο και όπως σε παει μόνο του το ποντικάκι...
Μπράβο σας...
κολύρια να βάζετε....

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Μπραβο σε ολους...τελειο-τελειο-τελειο...κ οι φωτογραφιες που εναλασσονται για την καθε χωρα ολα τα λεφτα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιαυτο σας αγαπω!!!!! :hug:
μου κανετε την ζωη μου ευκολη!!
και ελεγα ποπω ποσες ιστοριες για Αμερικα εχω να διαβασωωωωω
Και τσαφ ...... κουμπακι και ολα ανοιγουν στο sec!!!
grazie mille!! Mi piace molto!!:clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα