barkour
Member
Ξερουμε καποιο parking στο IST ;
Να παρκάρεις τι; Την τελευταία φορά που το τσέκαρα, δεν επιτρεπόταν να μπείς στην Τουρκία με αυτοκίνητο (οδικώς) και μετά να βγεις από τη χώρα χωρίς αυτό (αεροπορικώς).Ξερουμε καποιο parking στο IST ;
Εσωτερικη πτηση θα κανωΝα παρκάρεις τι; Την τελευταία φορά που το τσέκαρα, δεν επιτρεπόταν να μπείς στην Τουρκία με αυτοκίνητο (οδικώς) και μετά να βγεις από τη χώρα χωρίς αυτό (αεροπορικώς).
Τσέκαρες την σελίδα του αεροδρομίου;Η ενδιαφέρεσαι για κάπου κοντά;Εσωτερικη πτηση θα κανω
Εχω βρει το Istpark με 235 λιρες για 7 μερες . 10 λεπτα απο το αεροδρομιοΤσέκαρες την σελίδα του αεροδρομίου;Η ενδιαφέρεσαι για κάπου κοντά;
Istanbul Airport Parking - Prices & Parking Services
Καλή τιμή νομίζω αν είναι αξιόπιστο.Εχω βρει το Istpark με 235 λιρες για 7 μερες . 10 λεπτα απο το αεροδρομιο
Θα κοιτάξεις τους πίνακες αναχωρήσεων. Η Αιγαίου δεν έχει δικό της γραφείο στην Κωνσταντινούπολη έχω την εντύπωση, πρέπει να αντιπροσωπεύεται. Επίσης αν έχεις μόνο χειραποσκευή κανείς ηλεκτρονικό τσεκ ιν και δεν πας καν στο γκισέ.Το check in και το κιόσκι της Aegean σε ποια γκισέ βρίσκονται;
Αλλάζει κάθε φορά, πρέπει να κοιτάξεις τους πίνακες. Υπόψην ότι το checkin ανοίγει μόλις δυόμιση ώρες πριν την πτήση. αν δε μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικό checkin ή αν έχεις βαλίτσα να παραδώσεις, μην πας νωρίτερα.Το check in και το κιόσκι της Aegean σε ποια γκισέ βρίσκονται;
Έχει μηχανήματα όπως το δικό μας αεροδρόμιο για να πάρω τη κάρτα επιβίβασης σε έντυπη μορφή;Αλλάζει κάθε φορά, πρέπει να κοιτάξεις τους πίνακες. Υπόψην ότι το checkin ανοίγει μόλις δυόμιση ώρες πριν την πτήση. αν δε μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικό checkin ή αν έχεις βαλίτσα να παραδώσεις, μην πας νωρίτερα.
Γειά σε όλους. Επειδή αυτό που γράφεις με ενδιαφέρει άμεσα... Που το εξακριβωσες ότι απαγορεύεται αυτό που λες?Την τελευταία φορά που το τσέκαρα, δεν επιτρεπόταν να μπείς στην Τουρκία με αυτοκίνητο (οδικώς) και μετά να βγεις από τη χώρα χωρίς αυτό (αεροπορικώς).