Αν δεν έχει καθυστέρηση η πρώτη πτήση, δεν έχεις πρόβλημα. Πιθανότατα θα είναι και κοντινά gates. Προσοχή στο χρόνο μετάβασης από τα gates στα duty free / food court και πίσω, μπορεί να ξεπερνάει και το δεκαπεντάλεπτο.Συνδεδεμενες πτησεις απο Αθηνα για Πορτογαλια της Turkish με διαφορα 2 ω 10 λ. Εχω αρχισει να ανησυχω οτι ειναι λιγος ο χρονος.
αν δεν εχεις καθυστερηση εισαι μια χαρα. εχω φτασει με ανταποκριση 1 ωρας και μια χαρα προλαβα, μας δωσανε προσβαση μεσω αλλη εισοδου για να παμε στο επομενο gate ενω οσοι ειχαν περισσοτερο χρονο τους αφησαν να πανε απο την κανονικη οδοΣυνδεδεμενες πτησεις απο Αθηνα για Πορτογαλια της Turkish με διαφορα 2 ω 10 λ. Εχω αρχισει να ανησυχω οτι ειναι λιγος ο χρονος.
καθε λιγα gates εχει εξωτερικη ταρατσα για να καπνισεις, ακολουθησε απλα τις ενδειξεις terraceΟκ προτιμω να μην ψωνισω παρα να χασω πτηση.
Και μια ερωτηση που απασχολει τους εθισμενους συνανθρωπους σας: ειδατε κανεναν περιορισνενο χωρο για ενα τσιγαρο? Θα φαω τα σιδερα τοσες ωρες.
Έχει χώρους για καπνίζοντες (έχω δει τουλάχιστον δύο σημεία) δίπλα στους χώρους αναμονής με τις πολυθρόνες που ξαπλώνεις.Οκ προτιμω να μην ψωνισω παρα να χασω πτηση.
Και μια ερωτηση που απασχολει τους εθισμενους συνανθρωπους σας: ειδατε κανεναν περιορισνενο χωρο για ενα τσιγαρο? Θα φαω τα σιδερα τοσες ωρες.
Η τιμη ειναι φιξ και πανακριβη εκτος αν κανονισεις να σε παρει καποιος απο το ξενοδοχειο σου αν παρεχουν καποια τετοια υπηρεσια,οποτε λογικα στα ιδια θα σου βγει ειτε κλεισεις πριν ειτε παρεις απο εκειΚαλησπέρα και χρονια πολλά! απο αεροδρόμιο για Αγιά Σοφία (το ξενοδοχείο είναι 300 μ.) έχει κάποιος υπόψιν του πόσο κοστίζει το ταξί; και αν συμφέρει να κλείσω πριν πάω ή να μπω σε ενα απ τη σείρα έξω απ το αερδρόμιο;
Γυρια την Τριτη από Κωνσταντινουπολη. Με 18 λιρες πηρα το havaist 20 και σε 45 λεπτα το πολυ μια ωρα εκανε αεροδρομιο -Αγια Σοφια(βραδυ)Αγια Σοφια-αεροδρομιο μεσημερι με βροχη .Συμφερει.Αλλιως ταξι εξω από το αεροδρομιο εχουν κανα 25 ευρω νομιζω .Καλησπέρα και χρονια πολλά! απο αεροδρόμιο για Αγιά Σοφία (το ξενοδοχείο είναι 300 μ.) έχει κάποιος υπόψιν του πόσο κοστίζει το ταξί; και αν συμφέρει να κλείσω πριν πάω ή να μπω σε ενα απ τη σείρα έξω απ το αερδρόμιο;