• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέος προορισμός για χειμερινό σκι: Γκάνα...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ετοιμα τα σχέδια της νέας πίστας η οποία σε 2 χρόνια μπορεί να είναι ετοιμη στα βάθη της γκανέζικης ζούγκλας..ιδέα του γκανέζου σκιέρ Kwame Acheampong, πρώτη συμμετοχή της χώρας σε χειμερινούς ολυμπιακούς στο Βανκούβερ..δείτε το βιντεάκι..
awww2.pictures.zimbio.com_gi_Kwame_Nkrumah_Acheampong_Alpine_Skiing_Day_PrKO9D78qIbl.jpg

Lo sciatore ghanese: ''Far? una pista. Nella giungla'' - Video - Repubblica Tv - la Repubblica.it
Kwame Nkrumah-Acheampong - Zimbio

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Αυτό που κατάλαβα απ' όσα διάβασα (καθώς το video δεν το βρήκα) είναι ότι ο τύπος θέλει να ανοίξει πίστα σκι "ξηρού" τύπου όπως λέει. Δηλαδή ένα slope από γκαζόν!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
το βιντεο εμένα μου ανοίγει κανονικά κ από ότι κατάλαβα προκειται για τεχνητό χιόνι. όπως είπε, τι έχει το Ντουμπάι παραπάνω δηλαδή?..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κανουν αμαν να δουνε χιονι εκει κατω μου φαινεται...Απα πα πα ...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
όπως είπε, τι έχει το Ντουμπάι παραπάνω δηλαδή?..
Ας κοιτάξει τον τραπεζικό λογαριασμό τους (UAE).

Το καλό είναι πως τα ψυχρά (εδώ γελάμε) βουνά της Γκάνας, βρίσκονται δίπλα στην Ακκρά. (μην νομίζεις, άρχισε και με απασχολεί το ζήτημα και το ψάχνω:xmas_cheesygrin:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom