North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
https://www.airfrance.ie/IE/en/common/page_flottante/engagement-air-france-protect.htmΜόλις πήρα την air France και μου είπαν εφόσον η επιστροφή είναι εντός του 2021 μπορώ να το ακυρώσω έως 3 μέρες πριν την αναχώρηση με 100% επιστροφή εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλω να ταξιδέψω λόγο κορονοιου...
Ισχύει αυτό ; Γνωρίζει κάποιος ;
You can change the date and/or destination of your ticket, regardless of your ticket’s fare conditions, up to the day of departure of your first flight. If the price of your new ticket is higher, you will only pay the fare difference.
You can request a ticket refund at any time before the departure of your first flight, for any trip scheduled on or before 31 December 2021. If you purchased a non-refundable ticket, you will receive a voucher valid for 1 year. This voucher can be refunded at any time during its validity.
Υ.Γ. Δε χρειάζεται να ακυρώσεις 3 μέρες πριν ούτε να πεις ότι θες να ακυρώσεις για συγκεκριμένο λόγο. Μπορείς να ακυρώσεις την ίδια μέρα της πτήσης (τηλεφωνικά το έχω κάνει) και σου στέλνουν ένα voucher που μπορείς να εξαργυρώσεις στην περίοδο ισχύος του. Επίσης, αν έχεις κλείσει πτήση με voucher και ζητήσεις ακύρωση της πτήσης, δε σου στέλνουν νέο voucher αλλά σου εκδίδουν κατευθείαν επιστροφή χρημάτων.