paefstra
Member
Οι 14 ηταν εκτος Ευρωπης και απο σημερα και το Μαροκο βγηκε απο τη λιστα των safe της ΕΕ και ειναι μη ασφαλης.
Ακόμα φοράς σωσίβιο;;;Οποιος προλαβε τον κυριο - παραλιες- ειδε
Μονο στα βαθια ....Ακόμα φοράς σωσίβιο;;;
Μήπως το skyscanner δεν ενημερώνεται? https://www.travelstories.gr/community/threads/Νέος-κοροναϊος-θα-πάμε-ή-να-ακυρώσουμε.63356/post-810082Καλημέρα στην ομάδα,μπαίνοντας στο skyscanner,συνειδητοποίησα ότι για μια ακόμη φορά η Χώρα μας είναι ουραγός σε πολλα πεδία..
Καμια ανταποκριση απο το μετωπο;ειχατε καμια ενημερωση περι αρνητικου τεστ περαιτερω απο καμια αεροπορικη;Ναι! Καλέσαμε και για δεύτερη φορά για να επιβεβαιώσουμε αυτά που μας είπαν! Ρωτήσαμε και για τη περίπτωση καραντίνας κατά την επιστροφή μας στην Ελλάδα άλλα μας είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ζητημα αεροπορικης,αλλα πολιτικης της καθε χωρας,μεχρι τωρα εγω θα παω μαλτα παντως,δεν εχει ακυρωθει τιποτα,απλα θα εκτυπωσω,οτι χρειαστει στο ''πηγαινε'' και θα κανω το plf στο ''ελα''.αν ακυρωσεις,εφοσον θα γινουν οι πτησεις χανεις οτι εδωσες,αυτο καταλαβαινω.μεχρι τωρα που τσεκαρω κι εγω αναφερει πως μονο αλλοδαποι πολιτες θα κανουν το τεστ,οχι ελληνες.παντως ειμαι στην τσιτα...Καμια ανταποκριση απο το μετωπο;ειχατε καμια ενημερωση περι αρνητικου τεστ περαιτερω απο καμια αεροπορικη;
δηλαδη τελος και η μαλτα;κριμα τοσα λεφτα,τοση ταλαιπωρια ψυχικη...
Δυστυχώς τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά και δεν μπορείς να προγραμματίσεις ούτε για την επόμενη ημέρα.δηλαδη τελος και η μαλτα;κριμα τοσα λεφτα,τοση ταλαιπωρια ψυχικη...