evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε τα ταξίδια μέσα στο 2020.
Γιατι έισαι τόσο αρνητική??Νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε τα ταξίδια μέσα στο 2020.
Επιστρεφει στην κανονικοτητα με αργους ρυθμους. Στο IDF (Παρισι και περιχωρα) τα καταστηματα εστιασης ανοιξαν τους εξωτερικους χωρους, ενω και τα παρκα εχουν ανοιξει απο το Σαββατο. Στην υπολοιπη Γαλλια τα πραγματα ειναι πιο ελευθερα. Μπορεις π.χ. να καθισεις και εσωτερικο χωρο στα μαγαζια.@tripakias καλημερα!! κανενα νεο απο Γαλλία ?? πως πανε εκει τα πραγματα??
πως με βλεπεις για Σεπτεμβρη?? επισης γνωριζεις κατι για disneyland?Επιστρεφει στην κανονικοτητα με αργους ρυθμους. Στο IDF (Παρισι και περιχωρα) τα καταστηματα εστιασης ανοιξαν τους εξωτερικους χωρους, ενω και τα παρκα εχουν ανοιξει απο το Σαββατο. Στην υπολοιπη Γαλλια τα πραγματα ειναι πιο ελευθερα. Μπορεις π.χ. να καθισεις και εσωτερικο χωρο στα μαγαζια.
Αν δεν εχουμε νεο κυμα του ιου δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Τα θεματικα παρκα ανοιγουν 22 Ιουνιου αλλα για την Disney εχουν ακυρωθει ολες οι κρατησεις μεχρι 14 Ιουλιου. Ισως ανοιξει μετα, ισως καθυστερησει κι αλλο. Παντως Σεπτεμβριο θεωρω πως σιγουρα θα ειναι ανοιχτα αν το επιτρεπει ο νομος.πως με βλεπεις για Σεπτεμβρη?? επισης γνωριζεις κατι για disneyland?
Θα βοηθησω τη διοραση σου με μια σημερινη φωτογραφια? Επηξαν οι παραλιες του Νησιου σημερα λογω Εθνικης εορτης. Απο εσωτερικο τουρισμο προς το παρον, απο τις 15 περιμενουν κι εσενα..Δεν είμαι καθόλου αρνητική, απλά βλέπω πως έχει η κατάσταση.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Μακαρι να ειναι ολα καλα και να καταφερουμε να ταξιδεψουμε!Αν δεν εχουμε νεο κυμα του ιου δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Τα θεματικα παρκα ανοιγουν 22 Ιουνιου αλλα για την Disney εχουν ακυρωθει ολες οι κρατησεις μεχρι 14 Ιουλιου. Ισως ανοιξει μετα, ισως καθυστερησει κι αλλο. Παντως Σεπτεμβριο θεωρω πως σιγουρα θα ειναι ανοιχτα αν το επιτρεπει ο νομος.
Αν δεν, δεν νομίζω, αλλά, ίσως, ίσως, ανΑν δεν εχουμε νεο κυμα του ιου δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Τα θεματικα παρκα ανοιγουν 22 Ιουνιου αλλα για την Disney εχουν ακυρωθει ολες οι κρατησεις μεχρι 14 Ιουλιου. Ισως ανοιξει μετα, ισως καθυστερησει κι αλλο. Παντως Σεπτεμβριο θεωρω πως σιγουρα θα ειναι ανοιχτα αν το επιτρεπει ο νομος.
Mama mia !!! πως γινανε ετσι οι ιταλοι; Ποσο φαγανε στην καραντινα;Θα βοηθησω τη διοραση σου με μια σημερινη φωτογραφια? Επηξαν οι παραλιες του Νησιου σημερα λογω Εθνικης εορτης. Απο εσωτερικο τουρισμο προς το παρον, απο τις 15 περιμενουν κι εσενα..
View attachment 318828
Σικελία είναι, μάλλον αδυνατισμένους τους βλέπωMama mia !!! πως γινανε ετσι οι ιταλοι; Ποσο φαγανε στην καραντινα;
Τα έχω πατήσει αυτά τα"Άγια χώματα".Θα βοηθησω τη διοραση σου με μια σημερινη φωτογραφια? Επηξαν οι παραλιες του Νησιου σημερα λογω Εθνικης εορτης. Απο εσωτερικο τουρισμο προς το παρον, απο τις 15 περιμενουν κι εσενα..
View attachment 318828