barkour
Member
Αμα εχουμε χιουμορ ,θα επρεπε και τις υπολοιπες πτησεις να τις ακυρωσουμε μονοι μας
Αν τις ακυρώσουμε μόνοι μας, δεν θα πάρουμε τίποτα, ούτε voucher, ούτε λεφτά, ούτε ελπίδα (μπας και ξαναπεταξουμε ποτέ). Έχω ξενερώσει τρελά, ήδη!Αμα εχουμε χιουμορ ,θα επρεπε και τις υπολοιπες πτησεις να τις ακυρωσουμε μονοι μας
Κόπηκε σίγουρα η συγκεκριμένη ημέρα, η Κυριακή. Η μόνη πληροφορία ήταν πάρτε τηλέφωνο...τρέχα γύρευε.Ακυρώθηκε χωρίς να δωθει επιλογη εναλλακτικής ημερομηνίας; δηλαδή δε θα γίνεται καθόλου το δρομολόγιο αυτό, καμιά μέρα της εβδομάδας;
Εγώ τυχαία είδα ότι μας άλλαξαν τις ώρες από και προς Κωνσταντινούπολη. Καμία ειδοποίηση μέχρι στιγμής. Όπως το πάνε, θα κάνουν καιρό να δουν πελάτες, ολοένα θα κόβουν πτήσεις, ολοένα θα κλονίζεται η εμπιστοσύνη αλλά ετζιαν είναι, που θα πας χωρίς αυτούς στο μέλλον, ανάγκη τους έχεις. Το απαράδεκτο στην όλη φάση είναι ότι δε σε αφήνουν να αλλάξεις τα εισιτήρια ον-λάιν και σου λένε πάρε τηλέφωνο σε τηλεφωνικό κέντρο που έχει καταρρεύσει.Εμένα έγινε ακύρωση για Ηράκλειο - Αθήνα 2/7 και εβαλαν ποιο νωρίς δρομολόγιο, χωρίς καμία ειδοποίηση μέσω email / SMS. Ισως άργησε αλλά θα έρθει να φανταστώ.
Καλημέρα! Με SAS πετάμε κι εγώ και ο fotast, εγώ 21/7 απο Αθήνα και ο fotast 8/7 απο Θεσσαλονίκη, και προς το παρόν (fingers crossed) δεν έχουμε λάβει ακύρωση. Περιττο να πω ότι τσεκάρω το email μου κάθε μέρα με κομμένη την ανάσα. Όμως βλέπω συνεχως το flight status και μου έχει αντίστροφη μέτρηση τυπου "πετατε σε 1 μήνα και 21 μέρες". Το παιρνω ως θετικό αυτό γιατί έτσι μου φτιάχνει κάπως το ηθικό!Ξερει κανεις αν παιζουν τετοιες τρελες ακυρωσεις με τη SAS?
Διαθεσιμα star alliance εισιτηρια για το καλοκαιρι βλεπω, φοροι παντα χαμηλοι, σκεφτομαι κατι.
Ο fotast πετάει 8/7 από Θεσσαλονίκη;Είναι σίγουρο;Μάλλον κάποιο μικρό λάθος κάνεις.Καλημέρα! Με SAS πετάμε κι εγώ και ο fotast, εγώ 21/7 απο Αθήνα και ο fotast 8/7 απο Θεσσαλονίκη, και προς το παρόν (fingers crossed) δεν έχουμε λάβει ακύρωση. Περιττο να πω ότι τσεκάρω το email μου κάθε μέρα με κομμένη την ανάσα. Όμως βλέπω συνεχως το flight status και μου έχει αντίστροφη μέτρηση τυπου "πετατε σε 1 μήνα και 21 μέρες". Το παιρνω ως θετικό αυτό γιατί έτσι μου φτιάχνει κάπως το ηθικό!
7 Σεπτέμβρη η πτήση Βαρσοβία-Αθήνα είναι κλειστή. Μάλλον την πάνε για ακύρωσηΈπιασα γραμμή και άλλαξα τη Πολωνία για αρχές Σεπτεμβρίου, 2 εβδομάδες μετά δηλ. Αισιόδοξος θα πείτε αλλά αυτός είμαι. Πάω παίρνω τον μικρό από το σχολείο του Πέμπτη και πάμε κατευθείαν αεροδρόμιο.
Ωχ σωστά!!! Ο ifaistos ήθελα να πω και τα μπέρδεψα! SorryΟ fotast πετάει 8/7 από Θεσσαλονίκη;Είναι σίγουρο;Μάλλον κάποιο μικρό λάθος κάνεις.