Anna39
Member
Καλά να περάσεις!! ναι ενημερωσε μας! Ευχαριστούμε!Εγώ φεύγω αύριο για Κούβα!!!! θα ενημερωνω απο εκει!!!!
Καλά να περάσεις!! ναι ενημερωσε μας! Ευχαριστούμε!Εγώ φεύγω αύριο για Κούβα!!!! θα ενημερωνω απο εκει!!!!
δεν μπορω να πω οτι δεν εχω μια αγωνια μη δε μπορω να παω ή να γυρισω κ μη ξεμεινω στον ενδιαμεσο σταθμο του αμστερνταμ τωρα ή στην επιστροφη ! ειλικρινα δε θελω να μεινω στο κρυο αυτο μερος με τα καλοκαιρινα μου ρουχα! χιχιχιχιΚαλά να περάσεις!! ναι ενημερωσε μας! Ευχαριστούμε!
Τρεις Ιταλοί στο Τρινιδάδ , ιχνηλατούνται όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους, προς το παρόν κανένας θετικός.Εγώ φεύγω αύριο για Κούβα!!!! θα ενημερωνω απο εκει!!!!
Ναι δεν νομίζω να σας αφήσουν εκει. Εγώ πάω τη Κυριακή Άμστερνταμ για μιάμιση μερα με το τρένο.δεν μπορω να πω οτι δεν εχω μια αγωνια μη δε μπορω να παω ή να γυρισω κ μη ξεμεινω στον ενδιαμεσο σταθμο του αμστερνταμ τωρα ή στην επιστροφη ! ειλικρινα δε θελω να μεινω στο κρυο αυτο μερος με τα καλοκαιρινα μου ρουχα! χιχιχιχι
Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τα εισιτήρια μου για τοτεΕγώ πετάω 25 Απριλίου για Νέα Υόρκη με emirates...
Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, θα αποφασίσω σε 30 μέρες πια, αναλόγως με το πώς θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση.
Κανένας άλλος που είναι για τότε ?
Εγώ πετάω 20/4 με emirates για ΝΥ. Και εγώ το ίδιο θα αποφασίσω τότε.Εγώ πετάω 25 Απριλίου για Νέα Υόρκη με emirates...
Προς το παρόν δεν πειράζω τίποτα, θα αποφασίσω σε 30 μέρες πια, αναλόγως με το πώς θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση.
Εγώ πετάω 25 Απριλίου για Νέα Υόρκη με emirates...
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος,ο Τραμπ απαγόρευσε τις πτήσεις από όλες τις χώρες της Ευρώπης (εκτός από Αγγλία)Εγώ πετάω 20/4 με emirates για ΝΥ. Και εγώ το ίδιο θα αποφασίσω τότε.
Είναι νωρίς ακόμη πολλά αλλάζουν.
Ναι για 30 μέρες από σήμερα ή αύριο...θεωρητικά στις 13/04 αν όλα πάνε καλά και έχει βελτιωθεί η κατάσταση θα αρθεί αυτή η απαγόρευση....ή θα επεκταθεί...κανείς δεν ξέρειΑν δεν κάνω μεγάλο λάθος,ο Τραμπ απαγόρευσε τις πτήσεις από όλες τις χώρες της Ευρώπης (εκτός από Αγγλία)
Για κοιτάξτε το....