babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
ΟΚ, ας ζητήσω τώρα κι εγώ να μου ρίξετε τα κόκκαλα, τα ζάρια, τα χαρτιά, ό,τι διαθέτετε και γνωρίζετε τέλος πάντων... Τα δεδομένα είναι:
- Την κατάσταση στην Ελλάδα την ξέρετε.
- Την κατάσταση σε Ταϋλάνδη, Λάος, Σιγκαπούρη την ξέρετε.
- Την κατάσταση στην Καμπότζη νομίζετε ότι την ξέρετε αλλά μάλλον δεν την ξέρετε: Μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες είναι πολύ πιθανό να σκάσει βόμβα στο Siem Reap (βλέπε Angkor) που αμόληκε περιπλανώμενος Ιάπωνας που γύρισε τις μισές χώρες της περιοχής (Φιλιππίνες, Βιετνάμ, Καμπότζη, Ταϋλάνδη) και βρέθηκε θετικός μόλις πάτησε το πόδι του πίσω στην πατρίδα (κώλο δεν έβαλε κάτω ο αθεόφοβος). Ήδη στις Φιλιππίνες άρχισαν να βγαίνουν κρούσματα...
- Ο Καμποτζιανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι, προκειμένου να διαφυλάξει την κοινότητα από την ταχεία διασπορά του ιού, είναι έτοιμος να κλειδώσει ολόκληρες επαρχίες - όπως έκαναν οι Κινέζοι.
- Κι αυτό που επίσης δεν ξέρετε είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να ακυρώσουμε - πιθανότατα ανέξοδα - δύο πτήσεις: την μεγάλη από Ελλάδα (ATH-BKK και SIN-ATH) καθώς και την Bangkok-Phnom Penh - επειδή μας αλλάζουν τις ώρες αναχώρησης.
- Αν ακυρώσουμε τα πιο πάνω και (φυσικά) δεν χρησιμοποιήσουμε τα άλλα εισιτήρια που έχουμε κλείσει, θα χάσουμε συνολικά μάξιμουμ 800 ευρώ (δύο άτομα).
- Η αναχώρησή μας είναι μετά από 3 βδομάδες.
- Ποιά κουρτίνα να διαλέξω;
- Ποιά νούμερα να παίξω στο τζόκερ;
- Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;