• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέοι προορισμοί για την Athens Airways από Θεσνίκη

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Η Athens Airways εκτός απο τις πτήσεις που ήδη πραγματοποιεί απο το αεροδρόμιο Μακεδονία προς Μυτιλήνη και Χανιά ,θα προσθέσει στα μέσα Ιουλίου επίσης Μύκονο,Σαντορίνη,Κεφαλλονιά,Ζάκυνθο και Κύθηρα.

(απο άρθρο Π.Κυρίτση στο ένθετο ταξίδια της εφημ.Μακεδονία 28/06/09)

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δηλαδή εγώ που μένω στη Ζάκυνθο θα μπορώ να πετάξω κατευθείαν Θεσσαλονίκη; Και γιατί δεν αναφέρει κάτι σχετικό το σάιτ τους;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δηλαδή εγώ που μένω στη Ζάκυνθο θα μπορώ να πετάξω κατευθείαν Θεσσαλονίκη; Και γιατί δεν αναφέρει κάτι σχετικό το σάιτ τους;
το δείχνει εδώ και μία βδομάδα στους προορισμούς, εισητήρια και ώρες δρομολογίων δεν είναι διαθέσιμα ακόμη

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
τι να σου πώ δεν ξέρω,το άρθρο που διάβασα δεν είχε άλλες λεπτομέρειες,πάντως το έχω διαβάσει και σε μιά ακόμα εφημερίδα πριν από μέρες,κι εκεί χωρίς λεπτομέρειες για ώρες κλπ:roll:,αααααα είσαι Ζάκυνθο;ε πάρε κανα τηλ στο αεροδρόμιο θα ξέρουν,φαντάζομαι:)

preacher

Member
Καλα η Athens Airways εχει κανει μια βλακεια στο συγκεκριμενο θεμα (δεν ξερω αν το εκαναν επιτηδες, δεν νομιζω),αν βαλετε το site στα αγγλικα τοτε σ αφηνει να κλεισεις απο Ζακυνθο-Θεσσαλονικη!

Edit:Ακυρο!Αυτο που γραφω παραπανω συνεβαινε μεχρι το μεσημερι.Τωρα που μπηκα μου τα βγαζει και στο ελληνικο site!(Δυστυχως χωρις τιμη γνωριμιας...)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα