GTS
Member
αν είναι έτσι πάω πάσο ...και συμφωνούμε απόλυτα.
Aυτό τώρα εξυπνάδα ήταν? Στα Λονδίνο έχω πάει πάνω από 40 φορές και σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαικές πρωτεύουσες πάνω από πέντε... εμένα έχεις μέτρο για τον μέσο ταξιδιώτη ρε πατριώτη? Άντε τράβα καμιά βόλτα μέχρι το Άμστερνταμ να δεις αν έρχομαι και μετά μου μιλάς για ταξίδια...
Το πούλμαν πάντως δεν βλέπω να το γλιτώνετε όπως και να έχει!
Αναχωρήσεις για Πράγα κάθε βράδυ στις 11 από την Ομόνοια!
Άσε...αυτή την κουβέντα είχα πριν από λίγες μέρες με την Bluestar... η οποία όχι μόνο κοστίζει ακριβότερα από την Πράγα, αλλά μας αρνήθηκε και την έκπτωση του ομαδικού εισιτηρίου (ταξιδεύουμε γύρω στα 50 άτομα την συγκεκριμένη μόνο μέρα) για το ταξίδι μας στην Πάρο όπου πάμε για γάμο, κι αυτό επειδή ταξιδεύουμε απόγευμα Παρασκευής που έχουν πληρότητα, είπε ο υπεύθυνος. Στη συνέχεια πήγε να το παίξει ότι είναι σούπερ εταιρεία κι ότι δεν έχουν αυξήσει τις τιμές εδώ και 3 χρόνια και του απάντησα ότι την κάναν μία και καλή την αύξησή τους πριν από αυτά τα 3 χρόνια αλλά και ότι είναι και ακριβότεροι από ότι το αεροπορικό ταξίδι προς την Ευρώπη, οπότε του έκοψα τον πολύ τον αέρα!δεν ξέρω για το πούλμαν που φέυγει από ομόνοια αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι όσο στοιχίζει το ακτοπλοικό για πάρο στοιχίζει το αεροπορικό για πράγα .....
συγγνώμη θα διαλέξω το δέυτερο
και θα έχω και την ίδια αγωνία με τον Λευτέρη
πετάει ....δέν πετάει ....
μήπως υπερβάλλεις λίγο? με 60Ε πας Πράγα? μήπως να σε στείλω με το φίλο μου το Μάκη με 50Ε?Άσε...αυτή την κουβέντα είχα πριν από λίγες μέρες με την Bluestar... η οποία όχι μόνο κοστίζει ακριβότερα από την Πράγα, αλλά μας αρνήθηκε και την έκπτωση του ομαδικού εισιτηρίου (ταξιδεύουμε γύρω στα 50 άτομα την συγκεκριμένη μόνο μέρα) για το ταξίδι μας στην Πάρο όπου πάμε για γάμο, κι αυτό επειδή ταξιδεύουμε απόγευμα Παρασκευής που έχουν πληρότητα, είπε ο υπεύθυνος. Στη συνέχεια πήγε να το παίξει ότι είναι σούπερ εταιρεία κι ότι δεν έχουν αυξήσει τις τιμές εδώ και 3 χρόνια και του απάντησα ότι την κάναν μία και καλή την αύξησή τους πριν από αυτά τα 3 χρόνια αλλά και ότι είναι και ακριβότεροι από ότι το αεροπορικό ταξίδι προς την Ευρώπη, οπότε του έκοψα τον πολύ τον αέρα!