soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
μπα!!!!!! η vario μου κολάει!!!! ελπίζω να σε γνωρίσω κάποτεΈχει παρέλθει η ημερομηνία συνάντησης κατά 111 χρόνια!
μπα!!!!!! η vario μου κολάει!!!! ελπίζω να σε γνωρίσω κάποτεΈχει παρέλθει η ημερομηνία συνάντησης κατά 111 χρόνια!
κάνετε ένα γκρουπ κι ελάτε. τι έγινε Βιτούλη με την ιστορία; τέλειωσεΝα που θα συναντηθούν οι Ηρακλιώτες και μεις ακόμα κανονίζουμε τον Ανοιξιατικο καφέ στα Χανια..Μιας και καθημερινή λίγο δύσκολο να σας έρθουμε καλά να περάσετε και τσουγκρίστε και καμιά ρακή για μας τους απο δώ..!!
Πάμε λοιπόν για το VenetoΛοιπόν για ήσυχα καφέ προτείνω veneto(εκεί δεν πάμε τους φιλοξενούμενους μας?)η μπισκότο χάνδακος, ή πάρκο Γεωργιάδη, αν επιτρέπει ο καιρός!
Eμ, γιατί δεν ήρθες στο πάρτυ??? :roll:μπα!!!!!! η vario μου κολάει!!!! ελπίζω να σε γνωρίσω κάποτε
απρόοπτο συμβαν τις τελευταίες μέρες το ακύρωσεEμ, γιατί δεν ήρθες στο πάρτυ??? :roll:
μίλησες σωστά efi. κανένα πρόβλημα θα την κάνουμε διήμερη στο Μάρτσαλο.δυστυχως Αντωνη μου εργαζομαστε,αλλα και διαφορα απροοπτα.ομως χρωσταμε κι εμεις οι Χανιωτες εστω μια επισκεψη προς Ηρακλειο,ε,Χανιωτες?
Συμμετοχές:
1. danev (2)
2. Kalspiros
3. wotan1975
4. soudianos (3)
5. evagelina
ενημέρωση λίστας γιατί θα συνοδεύω και μια ταξιδεύτρια μέσω πρακτορείων,
υποψήφιο μέλος και θέλει ινφος να τα διοργανώνει μόνη της.
Επίσης από τους συμμετέχοντες αν γνωρίζει κάποιος ένα καζάνι ρακής που να λειτουργεί αυτές τις μέρες. Αυτό που ξέρω είναι μια ώρα οδήγηση.
(τώρα θα μας κάνουν έφοδο κάτι γερά αθηναϊκά ποτήρια)
άκουσα πως έφαγε μια "φόλα...!!!!" 'ανω ποταμών που λένεΠροτιμω την κρασοπιτα!
Τη συντροφισσα μεσω πρακτορειων,θα την πεισω εγω,ως παθων με τα ομαδικα,τα προηγουμενα χρονια!