Νέα στην παρέα

ladono

Member
Καλημέρα σε όλους και όλες!
Λάτρης και εγώ των ταξιδιών όπως όλοι εδώ θα ήθελα να ευχηθώ καλά ταξίδια και ο Θεός να μας αξιώσει να κάνουμε όσα περισσότερα γίνεται!!
Ευτυχώς που ανακάλυψα την εφαρμογή γιατί η εμπειρία και οι συμβουλές σας θα είναι πολύτιμες αφού ετοιμάζω βαλίτσες για ένα 6ήμερο ταξίδι με το αγόρι μου στο Παρίσι σε 3 μέρες από σήμερα!!!
Είναι πολλά αυτά που θα ήθελα να μάθω και ο χρόνος λιγοστός... Γι' αυτό θα αρχίσω αμέσως το ψάξιμο!!
Καλώς σας βρήκα και καλά ταξίδια!!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αχα!! Τους πρόλαβες όλους!! :clap: Φάτε τη σκόνη της τώρα οι υπόλοιποι...

Και μιας και άφησα comment να σε καλωσορίσω και εγώ ladono (αλήθεια απ'το "λαδώνω" βγαίνει;;:bleh:) Καλό ταξίδι αλλά πρώτα απ'όλα καλό διάβασμα...Υπάρχουν τα "Απαντα του Παρισίου" στο φόρουμ..!!:D

ladono

Member
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το καλωσόρισμα!!
Και για να ξέρετε με ποια μιλάτε και για να απαντήσω στο πολύ έξυπνο σχόλιο της Ιταλίτσας - αν δεν κάνω λάθος - για το "λαδώνω", με λένε Λαμπρινή

Miltoss

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑριζοναΟρλεανη Γουατεμαλα
Ταξίδι-Όνειρο
Τρένο Ιμαλαιων ΠεκίνοΛάσα
Καλώς όρισες Λαμπρινή !!!

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Καλώς όρισες και από εμένα!

Katerina2006

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη (;)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έχω ζηλέψει αφόρητα!!! Το Παρίσι ήταν η πρώτη πόλη του εξωτερικού που επισκέφτηκα... Δυστυχώς την επισκέφτηκα single και περιττό να πω ότι κόντεψα να πηδήσω στο ποτάμι βλέποντας όλα τα ζευγαράκια να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται παντού! Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου Λαμπρινή ότι το Παρίσι είναι ιδανική πόλη για να ερωτευτείς/ξαναερωτευτείς/ζήσεις τον έρωτα με το έτερον ήμισυ. Καλωσόρισες και να περάσεις υπέροχα!!!

ladono

Member
Κατερίνα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Καλώς σας βρήκα!
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, και έχω ταξιδέψει και εγώ σε αντίστοιχη φάση - "single" δηλαδή - και ήταν όντως δυσάρεστο συναίσθημα..
Είμαι πτώμα.. Μόλις φτιάξαμε βαλίτσες!! Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάτι σημαντικό..
Έχω αγχωθεί απίστευτα με το πως θα προλάβουμε να δούμε όσα περισσότερα γίνεται και να εκμεταλλευτούμε το καθε λεπτό σ' αυτή την απίστευτη πόλη!!!
Σας καληνυχτώ και θα επιστρέψω με εντυπώσεις και εμπειρίες..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.549
Νεότερο μέλος
time_flies

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom