Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Νέο app, «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» ...:clap::xalara::clap::bleh::bleh::bleh:

adiaforos

Member
Νέα εφαρμογή στην Aegean στην οποία δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για το περιβάλλον του χρήστη. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω σχεδόν τίποτα σε android, αχνά χρώματα σε ένα λευκό φόντο, μόνο η καρτέλα τα ταξίδια μου είναι σε χρώματα που μπορώ να διακρίνω και να διαχειριστώ. Και το χειρότερο; απευθείας εκτός η παλιά!

paefstra

Member
Η εμφανιση των επερχομενων ταξιδιων ειναι σουπερ. Δειχνει στην αρχικη καρτελα ποσα μιλια θα παρεις απο καθε πτηση (ας εναι καλα οι 20ευρες του NEXT γιατι ως τωρα δεν εκλεινα πτησεις που δινουν μιλια).

jimp

Member
Τις πτήσεις σας τις έχει σωστά η νέα εφαρμογή; Έχεις κανένας business και την γράφει economy;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Σε android, μετά την αναβάθμιση έχω και την προηγούμενη version μαζί με την καινούργια :rolleyes:

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εγώ πάντως δεν μπορώ να μπω στην καινούργια Είναι, λέει, λάθος ο κωδικός ή το username… Και καλά κρασά.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σε android, μετά την αναβάθμιση έχω και την προηγούμενη version μαζί με την καινούργια :rolleyes:
Ομοίως, απλά δε σ' αφήνει να χρησιμοποιήσεις την προηγούμενη οπότε την ξήλωσα και κράτησα την καινούργια που προς το παρόν λειτουργεί καλά.

adiaforos

Member
Έγραψα και στο θέμα της Aegean σχετικά: Μόνο σε μένα είναι ακατάληπτο το περιβάλλον λόγω λάθος χρωμάτων στις γραμματοσειρές;;; Και δεν έχω πειραγμένες ρυθμίσεις στο κινητό, προεπιλεγμένες έχω...
Είναι νέο app, δεν είναι άλλη έκδοση του παλιού.
Τις πτήσεις σας τις έχει σωστά η νέα εφαρμογή; Έχεις κανένας business και την γράφει economy;
Τις αναβαθμισμένες πτήσεις τις έχει economy.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ομοίως, απλά δε σ' αφήνει να χρησιμοποιήσεις την προηγούμενη οπότε την ξήλωσα και κράτησα την καινούργια που προς το παρόν λειτουργεί καλά.
Κι εγώ.

Έγραψα και στο θέμα της Aegean σχετικά: Μόνο σε μένα είναι ακατάληπτο το περιβάλλον λόγω λάθος χρωμάτων στις γραμματοσειρές;;; Και δεν έχω πειραγμένες ρυθμίσεις στο κινητό, προεπιλεγμένες έχω...
Δεν έχω τέτοιο θέμα.

adiaforos

Member
Εδώ μπορεί να φαίνεται γιατί είναι σε μεγέθυνση, στην οθόνη του κινητού όπου υπάρχουν αυτά τα χρώματα δεν διακρίνεται τίποτα. Το κινητό Xiaomi προεπιλεγμένες ρυθμίσεις dark mode.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα