gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Νέο app, «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» ...

Τις πτήσεις σας τις έχει σωστά η νέα εφαρμογή; Έχεις κανένας business και την γράφει economy;
Και εγώ! Εντάξει νωρίς είναι ακόμα θα διορθωθούν τα όποια λάθη.Σε android, μετά την αναβάθμιση έχω και την προηγούμενη version μαζί με την καινούργια![]()
Ομοίως, απλά δε σ' αφήνει να χρησιμοποιήσεις την προηγούμενη οπότε την ξήλωσα και κράτησα την καινούργια που προς το παρόν λειτουργεί καλά.Σε android, μετά την αναβάθμιση έχω και την προηγούμενη version μαζί με την καινούργια![]()
Είναι νέο app, δεν είναι άλλη έκδοση του παλιού.Σε android, μετά την αναβάθμιση έχω και την προηγούμενη version μαζί με την καινούργια![]()
Τις αναβαθμισμένες πτήσεις τις έχει economy.Τις πτήσεις σας τις έχει σωστά η νέα εφαρμογή; Έχεις κανένας business και την γράφει economy;
Κι εγώ.Ομοίως, απλά δε σ' αφήνει να χρησιμοποιήσεις την προηγούμενη οπότε την ξήλωσα και κράτησα την καινούργια που προς το παρόν λειτουργεί καλά.
Δεν έχω τέτοιο θέμα.Έγραψα και στο θέμα της Aegean σχετικά: Μόνο σε μένα είναι ακατάληπτο το περιβάλλον λόγω λάθος χρωμάτων στις γραμματοσειρές;;; Και δεν έχω πειραγμένες ρυθμίσεις στο κινητό, προεπιλεγμένες έχω...