Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
δεν έρχονται, ήλθαν, εφαγα κάνσελ, κάτσο!

μού φαίνεται λίγο υβρις να κανονισω κατι για τον Απριλιο του 2026.
Ναι εννοώ, ξεκίνησαν απο χθες τα email, εγω το έλαβα σημερα.
Εγω ειχα κλείσει απο την 1η μερα που ανακοίνωσε το δρομολόιγο και επέτρεπε την έκδοση εισητηρίων, αν και πιστευα οτι θα ακυρωθεί/τροποποιηθεί..Τέλη Μαϊου το είχα, θα το πάω αρχές Μαϊου τώρα αναγκαστικά

alma

Member
Δεν έχει και πολλές επιλογές βλέπω οποίος επιλέξει τον προορισμό.
Τώρα για το 2026 συμφωνώ. Ελάχιστοι θα έκλειναν από τώρα, ειδικά με τέτοιο προηγούμενο ακυρώσεων.

tatooine

Member
Δεν πρέπει να τους έκατσε κάλα με την πληρότητα. Προσωπικά, τέτοια πτήση με τέτοια αεροπλάνα είναι ταλαιπώρια.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Γιατί μήπως υπάρχει ανετότερη επιλογή να πας Κανάρια; Στην καλύτερη θα πας με ίδιο αεροσκάφος όπως η Aegean αλλά θα έχεις και ανταπόκριση.

tatooine

Member
Γιατί μήπως υπάρχει ανετότερη επιλογή να πας Κανάρια; Στην καλύτερη θα πας με ίδιο αεροσκάφος όπως η Aegean αλλά θα έχεις και ανταπόκριση.
Προσωπικά κάνω κάποια στάση ενδιάμεσα μια με δυο μέρες, Μαδρίτη Λισσαβόνα, δεν πάω μονοκόμματα.

alma

Member
Δεν θα με πείραζαν οι ώρες, αλλά θα προτιμούσα να πήγαινα όταν θα έχει "στρώσει"το δρομολόγιο,χωρίς ακυρώσεις κλπ...

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Έρχονται ακυρώσεις κρατησεων για Las Palmas (LPA), οι νεες ημερομηνιες πραγματοποιησης πτήσεων ειναι οι κάτωθι:

Οι πτήσεις ΑΘΗΝΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ πραγματοποιούνται στις
13/02/2025 - 10/03/2025,
10/04/2025 - 08/05/2025,
12/02/2026 - 26/03/2026.

Παρακαλούμε τροποποιήστε την αναζήτησή σας και επιλέξτε άλλη ημερομηνία.
Εγώ έχω εισιτήριο με αναχώρηση 17/2 κι επιστροφή 20/2 και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα...Εντωμεταξύ είναι λιγότερος από μήνας, το θεωρώ πολύ αργά...
Πού έμαθες για τις ημερομηνίες που αναφέρεις;
Η αλήθεια είναι ότι απόρησα όταν βγήκε αυτό το δρομολόγιο γιατί πίστευα ότι δεν θα πιάσει αλλά ήλπιζα να προλάβουμε...για να δούμε.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Δεν εχουν ακυρωθει οι δικες σου πτήσεις!

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Εγώ έχω εισιτήριο με αναχώρηση 17/2 κι επιστροφή 20/2 και δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα...Εντωμεταξύ είναι λιγότερος από μήνας, το θεωρώ πολύ αργά...
Πού έμαθες για τις ημερομηνίες που αναφέρεις;
Η αλήθεια είναι ότι απόρησα όταν βγήκε αυτό το δρομολόγιο γιατί πίστευα ότι δεν θα πιάσει αλλά ήλπιζα να προλάβουμε...για να δούμε.
Δεν εχουν ακυρωθει οι δικες σου πτήσεις! Στην αναζήτηση της Aegean το βγαζει αν επιλέξεις ημερομηνια εκτός των ανωτέρω

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Δεν εχουν ακυρωθει οι δικες σου πτήσεις! Στην αναζήτηση της Aegean το βγαζει αν επιλέξεις ημερομηνια εκτός των ανωτέρω
Ουφ! Τώρα που ξαναδιάβασα το μήνυμά σου αντιλήφθηκα ότι αναφερόσουν σε χρονικά διαστήματα κι όχι ημερομηνίες. Με την τρομάρα που πήρα δεν το συνειδητοποίησα εξ αρχής.

maria91

Member
Δεν πρέπει να τους έκατσε κάλα με την πληρότητα. Προσωπικά, τέτοια πτήση με τέτοια αεροπλάνα είναι ταλαιπώρια.
Βεβαια δωρο αδωρον που κοψαν ολο το καλοκαιρι στο συγκεκριμενο προορισμο...γιατι για Ιμπιζα που και εκει οι ωρες πτησεων ειναι τραγικες μια χαρα γεμιζει αεροπλανα...

paefstra

Member
Βεβαια δωρο αδωρον που κοψαν ολο το καλοκαιρι στο συγκεκριμενο προορισμο...γιατι για Ιμπιζα που και εκει οι ωρες πτησεων ειναι τραγικες μια χαρα γεμιζει αεροπλανα...
Ισως γιατι οι Ισπανοι που τα γεμιζουν σε βολικες γι αυτους ωρες ειναι περισσοτεροι απο τους των Καναριων.
Οι πελατες των πτησεων δεν ειναι οι Ελληνες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.816
Μέλη
39.554
Νεότερο μέλος
itravelgr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα