gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Όταν χρειαστεί γρήγορο, φτηνό και εύκολο δανεισμό....
Τι έκπτωση έβαλε, γιατί δεν βλέπω κάτι στην ιστοσελίδα της;Και εκεί που το είχα ανοιχτό και κοιτούσα εισιτήρια, στις 12.00 π.μ. ακριβώς έβαλε έκπτωση! Καλά ψώνια
Την έκοψαν λόγω υπόπτου συνδυασμού, η διαδρομή λεγόταν Μακεδονία-Σκόπια. Ε δεν πας πουθενά έτσι.Το περασμένο Σάββατο πήρε το μάτι μου πτήση της Aegean από το Μακεδονία για Σκόπια, την οποία τώρα που ψάχνω από περιέργεια γιατί μου έκανε εντύπωση δε την εμφανίζει καν στο χάρτη προορισμών της εταιρείας.
Το έχει κανείς υπόψιν του;
Μέχρι να σηκωθεί το αεροπλάνο θα πρέπει να κατέβει πάλι. Όχι οτι δεν υπάρχουν τέτοιες πτήσεις. Πάρε το αυτοκίνητο και πήγαινε. Η βενζίνη είναι φθηνή. Όλα πιο φθηνά είναι απο εδώΤο περασμένο Σάββατο πήρε το μάτι μου πτήση της Aegean από το Μακεδονία για Σκόπια, την οποία τώρα που ψάχνω από περιέργεια γιατί μου έκανε εντύπωση δε την εμφανίζει καν στο χάρτη προορισμών της εταιρείας.
Μα γι' αυτό το λόγο μου έκανε εντύπωση και ρώτησα, οχι πως θα πήγαινα έτσι, εκτός αν ήταν καμιά τρελή προσφορά.Μέχρι να σηκωθεί το αεροπλάνο θα πρέπει να κατέβει πάλι. Όχι οτι δεν υπάρχουν τέτοιες πτήσεις. Πάρε το αυτοκίνητο και πήγαινε. Η βενζίνη είναι φθηνή. Όλα πιο φθηνά είναι απο εδώ
Πάντως το ζυθοποιείο στη παλιά πόλη χάλια είναι...Μα γι' αυτό το λόγο μου έκανε εντύπωση και ρώτησα, οχι πως θα πήγαινα έτσι, εκτός αν ήταν καμιά τρελή προσφορά.
Η Aegean εκτελεί και διάφορες πτήσεις ακόμα εκτός από τις προγραμματισμένες που πουλάει εισιτήρια (π.χ. πτήσεις charter, cargo, ferry, εξυπηρετήσεις κυβερνητικών/αθλητικών αποστολών κλπ.).Το περασμένο Σάββατο πήρε το μάτι μου πτήση της Aegean από το Μακεδονία για Σκόπια, την οποία τώρα που ψάχνω από περιέργεια γιατί μου έκανε εντύπωση δε την εμφανίζει καν στο χάρτη προορισμών της εταιρείας.
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου, σε κάτι «έκτακτο» ίσως. Δε νομίζω να ήταν cargo ή οτιδήποτε τέτοιο, δε θα ήταν στον πίνακα ανακοινώσεων και σε συγκεκριμένο gate.Η Aegean εκτελεί και διάφορες πτήσεις ακόμα εκτός από τις προγραμματισμένες που πουλάει εισιτήρια (π.χ. πτήσεις charter, cargo, ferry, εξυπηρετήσεις κυβερνητικών/αθλητικών αποστολών κλπ.).