gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Η γνωστή παροιμία «το 'να χέρι νίβει τ' άλλο»...........!
σωστά. Έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια.H Zeus & Dione δεν ανήκει στην Μαρέβα.
"Ηρθα για τις βρυσες. Που ειναι η βανα?".Η φωτογραφία αδικεί.
View attachment 444683
Αν ειναι όπως φαινονται στο βιντεο και στις φωτο, καλυτερα να κρατήσουν τις υπάρχουσες στολες!Καλέ τι είναι τούτα? Ειδικά των αεροσυνοδών λες και πάνε για προπόνηση...που είναι η κομψότητα της υπερλαμπρης? Δεν έβαλαν έναν άξιο να γίνει χαμούλης. Όλα δούναι και λαβείν πια, μην πάρει κάνεις κανένα ξεροκόμματο που δεν έιναι στην ¨οικογένεια".
Χάλια. Δεν ξέρω ποιανου το γουστο ειναι χειροτερο, αυτου που σχεδιασε αυτο το χαλι ή αυτου που τις επελεξε!Η φωτογραφία δεν τις αδικεί, είναι πολύ μέτριες. Ειδικά οι αντρικές στολές.. View attachment 444684
Δεν εχει να λεει αυτο - εγω ας πουμε ειμαι τοσο ασχετος απο αυτά που δεν ηξερα καν τι ειναι το Zeus & Dione νομιζα τιποτα καινουριες μασκοτ της Αιγαιου να πουμε - αλλά πως να το κανουμε, απ' οσα βλέπουμε στα βιντεο/φωτος, οι στολες δειχνουν να ειναι ενα ματσο χαλια. Βεβαια γουστα ειναι αυτά, περί ορέξεως. Αν ειναι να εκαναν οικονομια στο σχεδιασμο των καινουριων στολών για να κανουν και κανα μεγαλυτερο discount στα εισιτηρια (λεμε τωρα..) ας φορεσουν και στολή του ζορό και του σουπερμαν ετσι για να νοιωθεις και μεγαλυτερη σιγουρια οταν πετας μαζι τους!Αυτή η κομματική ματιά ? τόση μιζέρια ? μόνο και μόνο επειδή στο όνομα της ιδρύτριας, της σχεδιάστριας εταιρείας των στολών, υπάρχει το όνομα της πολιτικής οικογένειας που .... είναι κακιά (κατάρα, χολέρα, όνειδος για τον τόπο μας ) !!! όλοι γινήκαμε ειδήμονες (οδηγοί αυτό, χιουμοριστικό) και σε αυτόν τον τομέα !
Ξέρεις τι είναι αληθινή μιζέρια ; Τα χρόνια που εργάστηκα για την εν λόγω εταιρία. Κυρίως τότε που σημείωναν ονόματα όσων δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν όχι στο δημοψήφισμα. Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες από πίσω είσαι νυχτωμένος, άσε εμάς στη μιζέρια μας που τους ζήσαμε από κοντά.Αυτή η κομματική ματιά ? τόση μιζέρια ? μόνο και μόνο επειδή στο όνομα της ιδρύτριας, της σχεδιάστριας εταιρείας των στολών, υπάρχει το όνομα της πολιτικής οικογένειας που .... είναι κακιά (κατάρα, χολέρα, όνειδος για τον τόπο μας ) !!! όλοι γινήκαμε ειδήμονες (οδηγοί αυτό, χιουμοριστικό) και σε αυτόν τον τομέα !