Σε τετοιες περιοδους καλυτερα με μιλια ωστε να μεταφερεις το εισιτηριο σε αλλη ημερομηνια με μηδενικο κοστος ειτε ακυρωση και μερικη επιστροφη χρηματων.Δυστυχώς με ενδεχόμενο εκλογών από Οκτώβριο και μετά δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα....όσο είναι ανοικτά τα σενάρια....ένα μήνα προ και ένα μήνα μετά έχω κωλύμα ως Δ.Υ.
Αν μπορούσα θα έκλεινα με ολική επιστροφή χρημάτων και αποζημίωση και μόνο
Ε, για μία ή δύο μέρες; Να κολλήσεις π.χ. στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου μία μερούλα πριν ή μετά;Παντα υπαρχει πιθανοτητα να ελεγχθεις αν εισαι σπιτι .
Αν δεν θες να ελεγχθεις, βαζεις κανονικη αδεια. Οι κανονικες αναστελλονται. Αν εχεις αλλη εγκυκλιο για αναρρωτικη πριν απο αργια, να μας πεις ποια ειναι να δουμε αν αλλαξε κατι.Ε, για μία ή δύο μέρες; Να κολλήσεις π.χ. στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου μία μερούλα πριν ή μετά;
Τώρα έτσι το λέω, δεν ξέρω, μπορεί ο @Pierre_1976 να θέλει να πάει κάπου για περισσότερες μέρες φυσικά, οπότε με αυτά τα δεδομένα που παραθέτει, όντως, δε συμφέρει. Έχω και παραδείγματα ακύρωσης ταξιδιών Δ.Υ. με προκήρυξη εκλογών, ιδιαίτερα αν είναι τυπολάτρεις οι της Διεύθυνσης Προσωπικού, ακόμα και σε φορείς που δεν εμπλέκονται στο ελάχιστο με τη διαδικασία των εκλογών.
Αυτό με τις αναρρωτικές τις κολλημένες σε αργία μου διέφυγε, όντως. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεσμεύονται και οι Υπηρεσίες που δεν έχουν καμία ανάμειξη στη διαδικασία, αλλά τέλος πάντων, φαντάζομαι στο πλαίσιο του "ισχύει για όλους για να μην έχουμε αντιδράσεις".Αν δεν θες να ελεγχθεις, βαζεις κανονικη αδεια. Οι κανονικες αναστελλονται. Αν εχεις αλλη εγκυκλιο για αναρρωτικη πριν απο αργια, να μας πεις ποια ειναι να δουμε αν αλλαξε κατι.
Επιτρεπεται να αρρωστησεις, αλλα περνας Επιτροπη και πρεπει να βεβαιωνεται απο Δημοσιο Νοσοκομειο η γιατρο ΕΟΠΥΥ.Αυτό με τις αναρρωτικές τις κολλημένες σε αργία μου διέφυγε, όντως. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεσμεύονται και οι Υπηρεσίες που δεν έχουν καμία ανάμειξη στη διαδικασία, αλλά τέλος πάντων, φαντάζομαι στο πλαίσιο του "ισχύει για όλους για να μην έχουμε αντιδράσεις".
Επιτρεπεται να αρρωστησεις, αλλα περνας Επιτροπη και πρεπει να βεβαιωνεται απο Δημοσιο Νοσοκομειο η γιατρο ΕΟΠΥΥ.
Καλυτερα να μου βαλουν καρφιτσες στα νυχια παρα 2 ουρες ωρων.
Η μονη αδεια χωρις ουρες ειναι για να συνελθεις απο αιμοδοσια. Μπορεις να συνελθεις στο Παρισι.
Αυτο που φανταζεσαι οτι βγαινει μια νομοθεσια για δημιουργια εντυπωσεων, δεν ισχυει. Ολος ο Δημοσιος Τομεας ειναι σε επιφυλακη και η εγκυκλιος με τους περιορισμους του τι ΔΕΝ μπορει να γινει αμεσως μετα την προκυρηξη εκλογων ειναι πολυ μεγαλη και σοβαρη. Το πνευμα της ειναι να εμποδιστουν οι συμπεριφορες η πρακτικες που μπορει να οφειλονται σε προσωπικη ευνοια.
Πωωω...σπάσιμο κάθε φοράκαλώς τα δεχτήκαμε
View attachment 394777