panpan
Member
Παίξτε τζόκερ και καθίστε.Α ρε γατάκι Μάικλ,σε πάτησε ο Βασιλάκης.
Μην τον κατηγορείς. Δίνει την ευκαιρία και στις λαικες τάξεις να γευτουν τα προνόμια των Goldαδων με ενα συμβολικο τιμημα. Οδευουμε προς την αταξική κοινωνία, επιτέλους. Ο Βασιλακης σηκωσε το λαβαρο της επαναστασηςΑ ρε γατάκι Μάικλ,σε πάτησε ο Βασιλάκης.
ακολουθει την αγορα. οτι κανουν αλλοι αρκετα χρονια τωρα. Lufthansa κ το γκρουπ της, Qatar, Etihad, Air new zealand, Virgin, tap, klm και πολλες αλλες τωρα κ κατα περιοδους. και φυσικα Alitalia... καλη κινηση. αν πιασει στην αγορα θα δειξει.
Και ένα σωρό αλυσίδες ξενοδοχείων, επίσης.ακολουθει την αγορα. οτι κανουν αλλοι αρκετα χρονια τωρα. Lufthansa κ το γκρουπ της, Qatar, Etihad, Air new zealand, Virgin, tap, klm και πολλες αλλες τωρα κ κατα περιοδους. και φυσικα Alitalia... καλη κινηση. αν πιασει στην αγορα θα δειξει.
Με 50 ευρω ελαχιστο ποσο σε πτηση εξωτερικου που ελεγξα μου δινειΚαι ένα σωρό αλυσίδες ξενοδοχείων, επίσης.
Προσοχή, παρότι το εισιτήριο business τελικά το πληρώνεις, δίνει μίλια economy.
Εγώ το δοκίμασα σε μια πτήση Γερεβάν - Αθήνα (το βασικό εισιτήριο είναι με μίλια), μου ζήταγε €60.00 minimumΜε 50 ευρω ελαχιστο ποσο σε πτηση εξωτερικου που ελεγξα μου δινει
Experience More Comfort In Business:
ε δεν θα ηταν υπερβολη να ζητησω και μιλια για business με αυτο το ποσό? (το οποιο ποσο ειναι κλασμα του κανονικου λογω της προσφορας της Mastercard. Το να πεταξεις business με αυτο το ποσο ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια)
- More free luggage allowance (2 pieces of hand luggage and 2 pieces of checked luggage)
- Free lounge access
- Premium food & beverages
- Dedicated check-in desks at the airport
- Priority boarding & disembarkation
και γιατί να μην εξαργυρώσεις 2000 μίλια παραπάνω από το να δώσεις 60 ευρώ τουλάχιστον για μια τσεκαρισμένη αποσκευή,μιλάμε φυσικά για την περίπτωση ναύλου με μίλια..που θα εχω αναγκη για τσεκαρισμενη αποσκευη