ψαράκι
Member
τηλεφώνησα, μου είπαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν τίποτα, από τη στιγμή που το δρομολόγιο δε γίνεται από αυτους...
Το είδες στο skycanner?Προχωράς από εκεί για να δείς σε ποιο πρακτορείο(εσωτερικού ή εξωτερικού) ή site αεροπορικής εταιρείας θα σε κατευθύνει.Αν είναι αξιόπιστο προχωράς.Το skyscanner δεν κλείνει μόνο του εισιτήρια.Δεν είναι πρακτορείο.και πως κλείνεις το εισιτήριο;
Δεν είναι.Είναι πτήσεις κοινού κωδικού με virgin atlantic.Συνεργάζονται.Το σκέλος από/προς Ελλάδα το καλύπτει η μια και το άλλο σκέλος ή άλλη.
Υπάρχει interline agreement ανάμεσα στις δυο εταιρίες για να μπορούν τα πρακτορεία να κλείνουν ενιαία εισιτήρια με συνδιασμό των δυο εταιριών και μετεπιβίβαση από τη μια στην άλλη. Το πρακτορείο που στο κλείνει (αυτό που το διαφημίζει στο skyscannner) είναι κι αυτό που εγγυάται την ανταπόκριση.
Δεκτό.Το είχα ποστάρει στο ίδιο θέμα(Νο.64) με πηγή μια οικονομική εφημερίδα.Νόμιζα ότι ήταν κοινού κωδικού.Στο επόμενο πόστ σου το εξηγείς αναλυτικά.Δεν είναι.
Είναι η κλάση του ναύλου.Σημασία έχει μόνον αν σε ενδιαφέρουν τα μίλια.Καλημέρα,
Κλείνοντας ένα εισιτήριο σήμερα με την Aegean παρατήρησα διαφορά όσον αφορά τον ναύλο στο πηγαινελα.
Στο ένα έλεγε S και στο άλλοU.
Ποια είναι η διαφορά τους και που μπορώ να βρω τι σημαίνει το καθένα;
Ευχαριστώ πολύ!Είναι η κλάση του ναύλου.Σημασία έχει μόνον αν σε ενδιαφέρουν τα μίλια.
Στην σελίδα της Aegean υπάρχουν λεπτομέρειες.
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/how-to-earn/all-airlines/#AEGEAN
καποτε ηθελα με το αυτοκινητο να αρχισω απο περαια και να καταληξω στο σαραγεβο μεσω τιρανων και ποντγκοριτσα αλλα θελει μερες πολλες και συνοδηγο που να κατεχει το βολαν, οποτε το εχω αναβαλλει (τεινει να γινει "ματαιώσει").Μπήκε και άλλος εποχικός προορισμός για Podgorica.Είχε ήδη Dubrovnik-Split.Νομίζω είναι δύο φορές την εβδομάδα από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο.Μια χαρά καλύπτει την Αδριατική.