kourkoumbini
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Lisboa :)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Λατινικής Αμερικής
Eυχαριστώ! Ολα καλά τελικά! Το έκλεισα το εισιτήριο!!!
Γιατί να χάσει τα μίλια όταν μπορεί να εξαργυρώσει στα Hellenic Duty Free άμεσα σε κάποιο επόμενο ταξίδι;Το προγραμμά με τα μίλια αξίζει αν κάνεις τακτικά ταξίδια.
Μια χαρά προσφορά! Λονδίνο το Δεκέμβρη θαναι όμορφα και στολισμένα! Τα μίλια τα παιρνεις κανονικά, αν δεν έβαλες στην κρατηση τον αριθμό miles & bonus για να προστεθούν αυτόματα, μπορείς και εκ των υστερων απτο site της aegean να παρεις τα μίλια..Τη χτύπησα προχθές την προσφορά της Aegean για Λονδίνο 333 ευρώ πήγαινε έλα για δυο άτομα εξαιρετικά βολικές ώρες. Σήμερα που μπήκα να δω αν όντως έπιασα λαβράκι μου τις δίνει 460 ευρώ τις ίδιες πτήσεις. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Με τους ναύλους σε προσφορά παίρνεις μίλια; Σημειωτέον, ότι οι πτήσεις είναι αρχές Δεκέμβρη.
Σε ευχαριστώ anny Άργησα αλλά το βρήκα, αφού τα μελέτησα καλάΤα μίλια τα παίρνεις αφού πετάξεις. Οχι από πριν.
Και γω στο petas κλείνω εισητήρια, γιατί δε χρεώνει αν κλείσεις με πιστωτική όπως άλλα.. Αφού συμπλήρωσες τα στοιχεία κατά τη κρατηση, μόλις γίνει η πτήση θα μπουν τα μίλια αυτόματα.. όπως σου λέει και η Anny δε τα δίνουν πριν πραγματοποιηθεί η πτήση.. Εύχομαι και στο Λέστερ να'ναι όμορφα και να τακτοποιηθείτε εύκολα! Η βόλτα στο Λονδίνο τη τελευταία μέρα είναι ωραία ιδέα αν δεν έχετε ξαναβρεθεί εκεί στις γιορτές!Echo μου δυστυχώς δεν θα μείνουμε Λονδίνο γιατί αν πάνε όλα καλά θα πάμε Λέστερ να τακτοποιήσουμε τα καθέκαστα της μετακόμισης. Παρ όλα αυτά την τελευταία μέρα επειδή η πτήση μας είναι βραδινή θα το εκμεταλλευτούμε για να βολτάρουμε στο γιορτινό Λονδίνο. Στα μίλια τώρα, στο Petas που έκανα την κράτηση, έβαλα τον αριθμό της κάρτας μιλίων μου στο ειδικό κουτάκι και όμως 3 μέρες μετά δεν μου έχουν περαστεί. Γιαυτό αναρωτήθηκα! Επίσης μπήκα στο site της Aegean στην ανεύρεση μιλιών και δεν έχει επιλογή για να περάσω τα μίλια για πτήση Δεκεμβρίου. Πιθανόν να είμαι λίγο noob και να μην βρίσκω πως να το κάνω Υπάρχει η δυνατότητα να τα προσθέσεις και την ώρα που κάνεις ηλεκτρονικό check in ή αφού πραγματοποιηθεί η πτήση;
Δεν ειναι περιεργο,ολα ειναι ανταγωνισμος....παντως το petas ειναι πολυ καλη εταιρια.