Tasoulis82
New Member
Ευχαριστώ πολύΣωστά!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύΣωστά!!!!!!!
Τα πράγματα του σακου δν χωράνε στη χειραποσκευη;Καλημέρα....!
Δεν γνωρίζω αν έχω γράψει σε σωστή ενότητα,αλλά θα ήθελα να μου λύσετε μια αποριούλα,αν μπορείτε.
Οκ,επιτρέπεται μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και μία βαλίτσα μέχρι 20 κιλά ανά άτομο.
Στην επιστροφή,αν θελήσω να έχω τη βαλίτσα,τη χειραποσκευή κι ένα μικρό σακβουαγιάζ,σχετικά ελαφρύ,θα πληρώσω υπέρβαρο;
Τα πράγματα του σακου δν χωράνε στη χειραποσκευη;
Άμα πας με δυο βαλίτσες θα σε χρεωσουν. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το διαθέσιμο χώρο σου. Πχ βάζοντας ρούχα στη χειραποσκευη και τα ογκώδη στη βαλίτσα. Για το βάρος της χειραποσκευης δεν θα σε ελέγξουν.Μπα....Ενα ρολοϊ κουκος,ας πουμε.....Με τιποτα.Χωρια κατι αλλα....
Παραγγελειές,βλεπεις!!
Εχεις δικιο...Ηδη κοστισε ο κουκος αηδονι το ταξιδι,να μη δωσω κερατιατικα!!! Θα το κοιταξω,σ'ευχαριστω!Ομορφη Κυριακη!Άμα πας με δυο βαλίτσες θα σε χρεωσουν. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το διαθέσιμο χώρο σου. Πχ βάζοντας ρούχα στη χειραποσκευη και τα ογκώδη στη βαλίτσα. Για το βάρος της χειραποσκευης δεν θα σε ελέγξουν.
Δεν ετυχε να δεις εμενα με taver απο Μπορακαυ την κουβαλουσα στις επομενες 5 πτησεις...απλα ηταν εντος επιτρεπομενων διαστασεων των αποσκευων που επιτρεπονται στην καμπινα....Ποτέ δεν έχω δει κάποιον να κουβαλάει κιθάρα στο αεροπλάνο, πάντα στις αποσκευές πάνε.