giorgos_i20
Member
Ρεεε την aegean καιρό είχα να πετάξω μαζί της.
Έτοιμη να γίνει low cost την κόβω!
Έτοιμη να γίνει low cost την κόβω!
Μπα, είναι γενική τάση αυτή, θέλουν να μας σπρώξουν στην premium economy.
εχετε ενημερωθει για το τι κανουν αλλες εταιρειες πριν κανετε αυτα τα σχόλια?Έτοιμη να γίνει low cost την κόβω!
Για ποιά εταρεία ρωτάς τώρα;Εδώ μιλάμε για Aegean.....Ρε παιδιά, από πότε δεν μπορείς να κάνεις check-in στο γκισέ; Εγώ τον Ιούλιο πήγα Κων/πολη με την Pegasus (μαύρη ώρα και στιγμή), και επειδή αν το κάναμε online από πριν, χρέωνε έξτρα την κράτηση της θέσης (φανταστείτε για τι είδους εταιρεία μιλάμε..), την κάναμε εκείνη τη στιγμή στο γκισέ, δίνοντας παράλληλα και τις βαλίτσες.
Αν γνωρίζει κάποιος αν όντως άλλαξε και αν ισχύει για όλες τις εταιρείες, ας μου πει, γιατί θα πάω Λονδίνο τον Φεβρουάριο και θέλω να ξέρω
α αποκλειστικά για aegean λέγατε; συγγνώμη, δεν το πρόσεξα ο βλάκαςΓια ποιά εταρεία ρωτάς τώρα;Εδώ μιλάμε για Aegean.....
εννοεις που πουλανε Κρητη με 66 Ε μες στον Αυγουστο? ναι, ακους εκει, αντι να το εχουν 20Ε.., αλλά πραγματικά είμαι εξοργισμένη
όχι, που πουλάνε Λονδίνο 155 ευρώ χωρίς την βαλίτσα (που θα πάει κανένα 50αρι, άρα βγαίνει 200 ευρώ), την ώρα που η Alitalia έχει την ίδια πτήση με 185 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κανονικά η βαλίτσα)εννοεις που πουλανε Κρητη με 66 Ε μες στον Αυγουστο? ναι, ακους εκει, αντι να το εχουν 20Ε..
για σοβαρευτειτε λιγο και παρακολουθειτε πρωτα τις τιμες πριν κ μετα καθως κ την παγκοσμια αγορα πριν κανετε τοσο βιαστικα συμπερασματα..
Η aegean με απευθειας πτηση εχει με βαλιτσα 15 ευρω παραπανω απο την alitalia?...ντροπης πραγματα....όχι, που πουλάνε Λονδίνο 155 ευρώ χωρίς την βαλίτσα (που θα πάει κανένα 50αρι, άρα βγαίνει 200 ευρώ), την ώρα που η Alitalia έχει την ίδια πτήση με 185 (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κανονικά η βαλίτσα)
στο σχολιο αυτο νομιζω σου απαντησα. απλα ακολουθησε τις μεγαλες ευρωπαικες εταιρειες (κατι παραπανω ξερουν απο μας) κ πρόσφερε πραγματικά χαμηλότερες τιμές κ το κυριότερο δεν χρειαζεται να πληρωνεις υπηρεσίες (μεταφορά αποσκευης) που δεν εχεις ζητησει.τι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι αυτό το καινούργιο με την επιπλέον χρέωση στη βαλίτσα;;
αν και σαφώς προτιμώ Alitalia...δεν παραγνωρίζω ότι ειναι ασυγκριτα πράγματα. η ευκολία μιας απευθειας πτήσης..κ τα 155 περισυ πχ ήταν μονο σε πολυ μικρες χρονικές περιοδους προσφορων. αλλα επειδη εχει προηγηθει συζητηση επι μακρον, μαλλον εχει εξαντληθει το θεμα. μπορεις να ανατρεξεις στα προηγουμενα ποστ.όχι, που πουλάνε Λονδίνο 155 ευρώ την ώρα που η Alitalia έχει την ίδια πτήση με 185 ...