paefstra
Member
Πριν 4 μέρες το Αθήνα Βρυξέλλες saver το έκλεισα στα 55 ευρώ. Τώρα στα 50 στο Go light για την ίδια ημερομηνία.Τα 30 ευρώ φτάνει η μείωση.....αν ψάξετε καλύτερα θα το δείτε
Πριν 4 μέρες το Αθήνα Βρυξέλλες saver το έκλεισα στα 55 ευρώ. Τώρα στα 50 στο Go light για την ίδια ημερομηνία.Τα 30 ευρώ φτάνει η μείωση.....αν ψάξετε καλύτερα θα το δείτε
Δε βρίσκεις το φθηνότερο ναύλο με το go light πάντα, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αν βρίσκεις π.χ. το ATH-SKG 66 ευρώ από 96, τότε μάλλον ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. Τους έχουν μπερδέψει τους ναύλους, τα μίλια κτλ. αλλά υπάρχουν και φθηνά, ίσως όχι στον ίδιο αριθμό (προφανώς).Πριν 4 μέρες το Αθήνα Βρυξέλλες saver το έκλεισα στα 55 ευρώ. Τώρα στα 50 στο Go light για την ίδια ημερομηνία.
Δεν έχω εικόνα τι είδους ναύλοι αφορούσαν ή αφορούν τα 96 και 66 ευρώ και αν μιλάς για την ίδια ακριβώς ημέρα, αλλά η περίπτωση που αναφέρω βγάζει μάτι.Δε βρίσκεις το φθηνότερο ναύλο με το go light πάντα, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αν βρίσκεις π.χ. το ATH-SKG 66 ευρώ από 96, τότε μάλλον ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. Τους έχουν μπερδέψει τους ναύλους, τα μίλια κτλ. αλλά υπάρχουν και φθηνά, ίσως όχι στον ίδιο αριθμό (προφανώς).
Υπάρχει και χειρότερο: αν σου μετρήσουν τη χειραποσκευή και είναι πάνω από 8 κιλά, την πληρώνεις 45 ευρώ ως αποσκευή στο αεροδρόμιο για κάθε σκέλος. Κι άλλα 8 ευρώ ανά επιβάτη αν γίνει αυτό τηλεφωνικά. Βρε τι μου θυμίζει...Η βαλίτσα είναι 30 € τη διαδρομή ? δηλαδή 60 € με επιστροφή ????
Με τα εισιτήρια Bonus τι γίνεται ? εκτός από φόρους θα πληρώνεις και βαλίτσα ???
To no-show fee τι είναι; υπήρχε και πριν ή τωρα εμφανίστηκε;
Μόνο εγώ βλέπω ότι αυτή η μανία μας με τους φθηνούς ναύλους της Ryanair και την απαίτησή μας να προσφέρουν αντίστοιχους οι κανονικές αεροπορικές μας έφτασε σε αυτό το σημείο κατάντιας να υπολογίζουμε διαστάσεις χειραποσκευών και να πληρώνουμε αποσκευές σε υποτιθέμενες full-service εταιρείες;Εγώ πάντως έχω μια σοβαρή υποψία πως οι τιμές που παίζουν σήμερα σαν golight, αύριο θα τις βλέπουμε μόνο σε προσφορά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν με 48 πήγαινε-έλα δρομ.εσωτερικού. Τι σκ, δεν είναι και η ράιανερ...