Traveller
Member
Aν είναι πάνω από 15 ημέρες πριν το ταξίδι η μόνη υποχρέωση που έχει η εταιρία προς εσένα είναι ή να σε στείλει με άλλο τρόπο ή να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω...
Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά αδυνατώ. Υποθέτω ότι τα έχεις μπερδέψει και εννοείς ότι έχεις πρόβλημα με την Lufthansa, γιατί εκείνη είχε καθυστέρηση. Η Aegean από που κι ως που φταίει αν η Lufthansa έχει καθυστέρηση?
Ναι όμως μιλάμε για συνεργαζομενες εταιρίες και ενιαίο εισιτήριο. Δηλαδη αυτοί που περίμεναν τους επιβάτες τους,δεν είχαν άλλο πρόγραμμα; Όταν περιμένει το αεροπλάνο για Καναδά 2 συνεπιβάτες μου, με μεγαλύτερη καθυστέρηση απο εμένα, αυτοί δεν είχαν πρόβλημα; Απλα λογικά επαναπαυτηκαν στο ο,τι υπήρχαν κι άλλες πτήσεις αργότερα. Και δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη καθυστέρηση για πτήση 25' γιατί μου έχει τύχει και καθυστέρηση 1,5ωρα σε πτήση της AegeanTraveller said:Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά αδυνατώ. Υποθέτω ότι τα έχεις μπερδέψει και εννοείς ότι έχεις πρόβλημα με την Lufthansa, γιατί εκείνη είχε καθυστέρηση. Η Aegean από που κι ως που φταίει αν η Lufthansa έχει καθυστέρηση?
Το να περιμένει μια εταιρία την καθυστερημένη άφιξη της άλλης, είναι μάλλον απίθανο γιατί η καθυστέρηση θα μεταφερθεί και στο επόμενο δικό της πρόγραμμά με αποτέλεσμα ο αντίστοιχος Νick της Aegean να υποστιρίζει τα ίδια παράλογα με εσένα. Μην γράφετε λοιπόν κουλά. Κανένας δεν σας παράτησε στο Μόναχο. Απλά είχατε την ατυχία να έχει καθυστέρηση η πρώτη πτήση σας και χάσατε το connection. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συχνά και η Aegean στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμιά ευθύνη.
Ναι όμως μιλάμε για συνεργαζομενες εταιρίες και ενιαίο εισιτήριο. Δηλαδη αυτοί που περίμεναν τους επιβάτες τους,δεν είχαν άλλο πρόγραμμα; Όταν περιμένει το αεροπλάνο για Καναδά 2 συνεπιβάτες μου, με μεγαλύτερη καθυστέρηση απο εμένα, αυτοί δεν είχαν πρόβλημα; Απλα λογικά επαναπαυτηκαν στο ο,τι υπήρχαν κι άλλες πτήσεις αργότερα. Και δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη καθυστέρηση για πτήση 25' γιατί μου έχει τύχει και καθυστέρηση 1,5ωρα σε πτήση της Aegean