fotast
Member
Πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε στην πτήση Ηράκλειο-Τελ Αβίβ.
Ηράκλειο: Βλάβη σε αεροσκάφος με 103 επιβάτες - Airnews
Εγώ πάντως 500 μίλια είχα πάρει ως δώρο....Θα σας δείξω εγώ το δώρο της Aegean για τα γενέθλιά μου, μια καρτοθήκη. View attachment 430073
Αν πετούσες την ημέρα των γενεθλίων σου θα έπαιρνες και το δώρο στο αεροσκάφος. Τα 500 μίλια τα παίρνουν όλοι.Εγώ πάντως 500 μίλια είχα πάρει ως δώρο....
Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που διαβάζω στο ίντερνετ με τα neo και τους P&W όλων των εταιρειών.Πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε στην πτήση Ηράκλειο-Τελ Αβίβ.
Α, εμείς που γεννηθήκαμε σε μέρες με ακριβά εισιτήρια δηλαδή, πρέπει να το πληρώσουμε χρυσάφι το δώρο τους;Αν πετούσες την ημέρα των γενεθλίων σου θα έπαιρνες και το δώρο στο αεροσκάφος. Τα 500 μίλια τα παίρνουν όλοι.
Αν πετάς πάντως στις πρώτες πτήση του έτους θα έχεις και καλό γεύμα, σαμπάνια, και κάποιο τυχερο εισιτήριο δωρεάν εισιτήρια για οποίον προορισμό θέλει.Α, εμείς που γεννηθήκαμε σε μέρες με ακριβά εισιτήρια δηλαδή, πρέπει να το πληρώσουμε χρυσάφι το δώρο τους;
Έπρεπε να είχα καθυστερήσει μερικές μέρες να βγω, αυτό έπρεπε να είχα κάνει... (Γενέθλια 1/1. Ούτε δώρο γενεθλίων δεν έπαιρνα ξεχωριστό από αυτά του Αη Βασίλη...)
Ολα αυτα που ακριβως τα κανουν?στις bussiness να φανταστω?ή στους silver-gold?γιατι και παραμονη πρωτοχρονιας πεταξαμε και τιποτα δε πηραμε και στα γενεθλια μας επισης και τιποτα δε πηραμε και για τα δωρο μιλια που ειπωθηκαν πιο πανω,εχω να τ δω ως δωρο γενεθλιων 3 χρονια τωρα....Αν πετάς πάντως στις πρώτες πτήση του έτους θα έχεις και καλό γεύμα, σαμπάνια, και κάποιο τυχερο εισιτήριο δωρεάν εισιτήρια για οποίον προορισμό θέλει.
ξανασκέψου το...
Ειχα πετάξει 1-1-2019 αν θυμαμαι καλά από Λονδίνο - Αθήνα και στην απλή οικονομική σε όλους τους επιβάτες είχε τα παραπάνω. για γενέθλια δεν ξέρω τι παίζει δεν μου έχει τύχει έως τώραΟλα αυτα που ακριβως τα κανουν?στις bussiness να φανταστω?ή στους silver-gold?γιατι και παραμονη πρωτοχρονιας πεταξαμε και τιποτα δε πηραμε και στα γενεθλια μας επισης και τιποτα δε πηραμε και για τα δωρο μιλια που ειπωθηκαν πιο πανω,εχω να τ δω ως δωρο γενεθλιων 3 χρονια τωρα....
Τί εννοεί ο ποιητής; Τί να περιμένουμε ακριβώς;