Μονο το Digital ID ελειπε σε αυτο το application της κακιας ωρας...Νέα υπηρεσία για ταυτοποίηση/επιβίβαση σε πτήσεις εσωτερικού.
Aegean: Νέα υπηρεσία για την ψηφιακή ταυτοποίηση των επιβατών μέσω του gov.gr (pics)
Μονο το Digital ID ελειπε σε αυτο το application της κακιας ωρας...Νέα υπηρεσία για ταυτοποίηση/επιβίβαση σε πτήσεις εσωτερικού.
Aegean: Νέα υπηρεσία για την ψηφιακή ταυτοποίηση των επιβατών μέσω του gov.gr (pics)
Παιδιά έχω δει αρκετές προσφορές το τελευταίο 48 ωρο σαν και αυτές. Και για πτήσεις εκτός Ελλάδας που είναι και αρκετά ενδιαφέρον. Βέβαια για εμάς που πετάμε από Θεσσαλονίκη είναι σχεδόν διπλάσιες οι τιμές. Αλλά ο Νότος μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.
Δεν πιστεύω ότι ισχύουν οι τιμές που αναγράφει. πχ για Λονδίνο τον Απρίλιο δείχνει περίπου για 10-15 μέρες τιμή απο 35,99. Αν πας μέσα και διαλέξεις , ξαφνικά γίνεται 115 και πάνω και 2,3 μέρες με 71 (μιλάμε πάντα για light). Επίσης αν διαλέξεις απλή μετάβαση εμφανίζονται οι μέρες με 35,66 (που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν), όταν επιλέγεις με επιστροφή εμφανίζονται οι κανονικές τιμές (πάντα για τον ίδιο μήνα) !!!!Παιδιά έχω δει αρκετές προσφορές το τελευταίο 48 ωρο σαν και αυτές. Και για πτήσεις εκτός Ελλάδας που είναι και αρκετά ενδιαφέρον. Βέβαια για εμάς που πετάμε από Θεσσαλονίκη είναι σχεδόν διπλάσιες οι τιμές. Αλλά ο Νότος μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.
Καλά στο ότι μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σίγουρα! Όσο για την πτήση επιστροφής αν την κλείσεις πάλι με Aegean η τιμή ξεφεύγει όντως !Δεν πιστεύω ότι ισχύουν οι τιμές που αναγράφει. πχ για Λονδίνο τον Απρίλιο δείχνει περίπου για 10-15 μέρες τιμή απο 35,99. Αν πας μέσα και διαλέξεις , ξαφνικά γίνεται 115 και πάνω και 2,3 μέρες με 71 (μιλάμε πάντα για light). Επίσης αν διαλέξεις απλή μετάβαση εμφανίζονται οι μέρες με 35,66 (που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν), όταν επιλέγεις με επιστροφή εμφανίζονται οι κανονικές τιμές (πάντα για τον ίδιο μήνα) !!!!
View attachment 424697
View attachment 424698
Το low fare calendar ειναι της πλακας. Σπανια λειτουργει σωσταΔεν πιστεύω ότι ισχύουν οι τιμές που αναγράφει. πχ για Λονδίνο τον Απρίλιο δείχνει περίπου για 10-15 μέρες τιμή απο 35,99. Αν πας μέσα και διαλέξεις , ξαφνικά γίνεται 115 και πάνω και 2,3 μέρες με 71 (μιλάμε πάντα για light). Επίσης αν διαλέξεις απλή μετάβαση εμφανίζονται οι μέρες με 35,66 (που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν), όταν επιλέγεις με επιστροφή εμφανίζονται οι κανονικές τιμές (πάντα για τον ίδιο μήνα) !!!!
View attachment 424697
View attachment 424698
ομοίως. ούτε μια φορά λάθος.Δεν θα συμφωνήσω. Δεν μου έχει βγάλει ποτέ λάθος τιμή στο low fare και έχω βρει δεκάδες διαμάντια εκεί.