barkour
Member
Αναβαθμιζει το γευμα στις οικονομικες θεσεις λεει....κλαιω....που μεχρι και πριν την πανδημια ηταν αυτονοητο.....Επαναφορά ζεστών γευμάτων στις αεροπορικές πτήσεις της Aegean Airlines - Newrest Hellas Greece - newrest.gr
Δε ξέρω εάν έπρεπε να το βάλω εδώ ή σε κάποιο άλλο θέμα.
είναι αξιόλογο που τα επανέφερε. αρκετές μην πω όλες οι ευρωπαϊκές τα έχουν κόψει.Αναβαθμιζει το γευμα στις οικονομικες θεσεις λεει....κλαιω....που μεχρι και πριν την πανδημια ηταν αυτονοητο.....
Με 10 ευρω τρωμε καλυτερα στις low cost.Αναβαθμιζει το γευμα στις οικονομικες θεσεις λεει....κλαιω....που μεχρι και πριν την πανδημια ηταν αυτονοητο.....
1) Πήγαινε με Low CostΜε 10 ευρω τρωμε καλυτερα στις low cost.
Οταν το καλοκαιρι δειτε τις τιμες εισιτηριων της Aegean να εκτοξευονται, θα ειναι για το ζεστο γευμα που ουτε σε χορτασε, ουτε το ζητησες.
Συμφωνώ το vegeterian που δεν τρωγόταν ούτε με σφαίρες , να καταργηθεί για πάνταΤουλάχιστον θα ξεφορτωθούμε αυτό το απαίσιο σάντουιτς (και την καραμελίτσα)
1) Εχεις πολλα χρονια να κλεισεις με Aegean στην Black Friday η την Πρωτοχρονια.1) Πήγαινε με Low Cost
2) Κλείσε ή την Black Friday ή την πρωτοχρονιά που βγάζει 50% για να έχεις καλές τιμές. Αν κλείσεις τον Μαίο έβγαλες τα ματάκια σου....
Ας λέμε και ένα καλό λόγο που και που...
1) Just to know, από πέρυσι έχω να κλείσω μαζί τους Πρωτοχρονιά και Black Friday! Μια χαρά πήγε!
Μαλλον δεν εχεις ζησει καλες εποχες ετζιαν με πραγματικο -50%,τοτε που με 80ε πηγαιναμε κ ερχομασταν Ζυριχη,οχι μεχρι τη Θεσ/νικη...τεσπα περασμενα μεγαλεια,καλη καρδια κ για καμια μεγαλη αναγκη καλη ειναι...αλλα οχι κ να τους χρυσωνουμε το χαπι επειδη επανεφεραν κατι που προυπηρχε..οπως δε θα το χρυσωσουμε σε καμια εταιρεια που ακολουθει ιδιες τακτικες1) Just to know, από πέρυσι έχω να κλείσω μαζί τους Πρωτοχρονιά και Black Friday! Μια χαρά πήγε!
3) Το την πληρώνουμε με τους φόρους μας είναι μια δίκη σου αντίληψη την οποία δεν μπορώ να ερμηνεύσω…