fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Εξαιρετικά νέα
Πάμε γερά ρε *A.
Πάμε γερά ρε *A.
κλειστα οσο ειναι καιροςστο pamediakopes εβαλα απο 11-14/03 και μου εβγαλε τιμη 2865,95!!!!!!
Γύρω στα 110 - 120 για ΠΣΚ το δίνουνpanpan said:Οποιος ενδιαφερετε,οι τιμες υπαρχουν στο συστημα κρατησεων της Αιγαιου
Η ώρα είναι πολύ καλή.Ίσως η επιστροφή είναι νωρίς αλλά αν πας για 4+ ημέρες δεν έχεις πρόβλημα.Προτιμούσες τις ώρες της MALEV με την πρωινή στις 05:00;Υπήρχε πρόβλημα-για εμένα-πρόσβασης στο αεροδρόμιο εκείνη την ώρα,και το ταξί είναι ακριβό σπορ,ενώ τώρα μπορώ να πάω με τα ΜΜΜ.Δυστυχώς όμως δεν το βλέπω να πηγαίνω,παρά τη δελεαστική τιμή των 120? διότι δεν έχω πάρει πίσω τα χρήματα που είχα δώσει στην MALEV και ο προϋπολογισμός μου δεν μου επιτρέπει να αγοράσω εκ νέου εισιτήριο.Ελπίζω να τα πάρω και ας πάω αργότερα,η Βουδαπέστη δε θα φύγει,εκεί θα είναι και θα περιμένει!Και η Αιγαιου συνεχίζει το σερί των χάλια ωρών .....
Πεστα ..3ημερο δε βγαινει ανετα με αυτο το 11.οο της Κυριακης ..ελεος!Και η Αιγαιου συνεχίζει το σερί των χάλια ωρών .....
Δεν βγαίνει σίγουρα αλλα αν κολλησεις μια Δευτέρα γίνετε ένα ωραιότερο long weekendKLEOPATRA said:Πεστα ..3ημερο δε βγαινει ανετα με αυτο το 11.οο της Κυριακης ..ελεος!
... με μια χαμένη Δευτέρα.Δεν βγαίνει σίγουρα αλλα αν κολλησεις μια Δευτέρα γίνετε ένα ωραιότερο long weekend